kierunki są takie jak normalnie w audi80. Tylko miejsce ich zamocowania jest inne. Przynajmniej nie są z forda jak popszednie i są białe jak przednie(stare te z forda były pomarańczowe)Adriano80b4 pisze:nie siadaja mi te kierunki ale lustra wybornie wyglądają <ok> <ok>
[b3 1,6d]szara myszka sprzedana :-/
No no Krzysiek starasz się, żeby coraz lepiej prezentowała się Twoja B3ka. Zmiany na duży plus, auto odżywa i coraz ciekawiej wygląda. Te kierunki na błotniku już wyglądają lepiej, ale najlepiej by było jakby całkiem zniknęły poza tym jakaś felga by się przydała jak troszkę kasy Ci wpłynie i oby tak dalej, moje gratulacje <ok> .
o spojlerze narazie nie myślałem. Bardziej interesowały by mnie inne rzeczy i jakieś alusy. Z alusami jednak chyba nie wypali bo kasa, ale pomysłów innych jest sporo :mrgreen: , czas pokarzeJPJ pisze:Spoko spiczi to wygląda, nie myślałeś aby wrzucić jeszcze z tyłu taki spojler jak u mnie?
P.S. Sam poszukuje do tatowego quattro takowego bo niestety nie ma
pozdrawiam
dziekuje za komentarze
nie wątpie działajspiczi pisze:o spojlerze narazie nie myślałem. Bardziej interesowały by mnie kierunki od avanta i jakieś alusy. Z alusami jednak chyba nie wypali bo kasa, ale pomysłów innych jest sporo :mrgreen:JPJ pisze:Spoko spiczi to wygląda, nie myślałeś aby wrzucić jeszcze z tyłu taki spojler jak u mnie?
P.S. Sam poszukuje do tatowego quattro takowego bo niestety nie ma
pozdrawiam
Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Wiem że aluski by się przydały, ale z kasą ciężko.
Dodałem kilka zdjęć gradobicia jakie mnie spotkało :evil: :shock: Wynik gradobicia to koło 40 zagłebień na masce :cry: . Resztę auta zdarzyliśmy przykryć tylna kanapą i siedzeniem oraz wykładziną z bagażnika, bo grad spotkał nas na drodze.
Edit. Są fele :mrgreen: Takie zwykłe o przeciętnym rozmiarze 6Jx14 et35 , ale są <ok>
Zdjęcia na 1 str.
Dodałem kilka zdjęć gradobicia jakie mnie spotkało :evil: :shock: Wynik gradobicia to koło 40 zagłebień na masce :cry: . Resztę auta zdarzyliśmy przykryć tylna kanapą i siedzeniem oraz wykładziną z bagażnika, bo grad spotkał nas na drodze.
Edit. Są fele :mrgreen: Takie zwykłe o przeciętnym rozmiarze 6Jx14 et35 , ale są <ok>
Zdjęcia na 1 str.