Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
... no to że jako zostałem wywołany do tablicy to by tak :
Nie masturbować się przed tym audi bo to zwykłe przed liftowe b5 <lol2>
... Właśnie za to minus <urodziny>
jak że jestem z natury wredny to lecimy dalej <lol>
... Mam nadzieję że na majóvwkę nie wjedziesz takim trójkolorowcem bez kratek z przodu bo to siara <lol2>
PS: Pamiętam jak Ty mi wypominałeś goły zderzak fajo <lol> A propo widzę że peknięty zderzak kupiłeś wstydź się <lol2>
... Następnie Panie gwint gdzie tu gwint na nasze PL drogi tu tylko allroadem można jeździć <hahaha>
... No i na sam koniec musze dodać że 1.8 T jest oklepane jak cholera <hahaha>
PS: krystian dobry z Ciebie chłopak i robisz dobrą robotę, polska scena VAG dzięki takim osobom jak Ty już niedługo będzie bardzo mocna
... Pozdrawiam i do zobaczenia w Ułężu <ok>
Zamawiam jazdę na fotelu pasażera
Nie masturbować się przed tym audi bo to zwykłe przed liftowe b5 <lol2>
... Właśnie za to minus <urodziny>
jak że jestem z natury wredny to lecimy dalej <lol>
... Mam nadzieję że na majóvwkę nie wjedziesz takim trójkolorowcem bez kratek z przodu bo to siara <lol2>
PS: Pamiętam jak Ty mi wypominałeś goły zderzak fajo <lol> A propo widzę że peknięty zderzak kupiłeś wstydź się <lol2>
... Następnie Panie gwint gdzie tu gwint na nasze PL drogi tu tylko allroadem można jeździć <hahaha>
... No i na sam koniec musze dodać że 1.8 T jest oklepane jak cholera <hahaha>
PS: krystian dobry z Ciebie chłopak i robisz dobrą robotę, polska scena VAG dzięki takim osobom jak Ty już niedługo będzie bardzo mocna
... Pozdrawiam i do zobaczenia w Ułężu <ok>
Zamawiam jazdę na fotelu pasażera
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hehe jaki koleś!
co wy tak wychwalacie? pewnie bite to było! tu czerwona klapa w dodatku jakoś dziwnie pospawana, że zwykła blacha się nie mieści, tu pocięty zderzak i w dodatku ciemny, jakieś inne lampy co świecą, a nie migają, rusztowanie jakieś pod maską - pewniak, że to z dwóch poskładane :mrgreen:
a serio, to piękna ta bestia! <ok>
pozdrawiam <lol>
co wy tak wychwalacie? pewnie bite to było! tu czerwona klapa w dodatku jakoś dziwnie pospawana, że zwykła blacha się nie mieści, tu pocięty zderzak i w dodatku ciemny, jakieś inne lampy co świecą, a nie migają, rusztowanie jakieś pod maską - pewniak, że to z dwóch poskładane :mrgreen:
a serio, to piękna ta bestia! <ok>
pozdrawiam <lol>
- przemko1982
- Audi 80 Klub
-tak,tak Tomek :!: Moze Krystyna robi A-czwórke a'la szczur-edyszyn hehe :!:szuan pisze:pewnie bite to było! tu czerwona klapa w dodatku jakoś dziwnie pospawana, że zwykła blacha się nie mieści, tu pocięty zderzak i w dodatku ciemny, jakieś inne lampy co świecą, a nie migają, rusztowanie jakieś pod maską - pewniak, że to z dwóch poskładane
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: