Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
mam nadzieję, że za rok to będę, ale już swoim autem :mrgreen: będzie jakie będzie, bo dopiero styczeń/luty prawko, ale mam nadzieję, że teraz zbierzemy się wszyscy razem, bo powiem, że było kilka takich grupek a chodzić i pić ze wszystkimi to coś czuję, że bardzo szybko by się filmik urwał :lol: :lol: :lol:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Krystian ja rozumiem skromnosc, ale juz nie przesadzaj, Twoje auto wymiata, ja teraz na wsi rzucam kumplom zdjecia Twojej gleby na 19" jako wzor ;] nie spamietalem tych wszyskich modow silnika bo kumpel byl ciekaw bo ma paska z jedenosiemTe, ale mniej wiecej przedstawilem mu sytuacje ;p heh, naprawde stary mega super autko, a to ze tam lakier gdzies jest w innym odcieniu czy pare rys to naprawde pryszcz, z reszta kazdy chyba twierdzi ze jeszcze duzo przed nim, ale Ty jako nieliczny masz blizej niz dalej do konca ;]AUDI_A6 pisze:Szczerze na majóvwce trochę się wstydziłem tym jechać, bo każdy pewnie spodziewał się idealnego auta i bóg wie czego i niestety tak nie wyszło bo to auto bezrobotnego młodego chłopaszka który używa je na codzień
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: