[Audi 80 B2]
-
- Forum Audi 80
[Audi 80 B2]
[ja nie mam się czym chwalić mam mam strasznie dużo roboty przy nim ale ciesze się, że mogę już coś działać z nim z wyposażenia niestety nie mam nic ale chciałbym coś zrobić ][/quote]
Piotrus223, mówisz że nie masz nic, a chciałbyś coś <ok> Każdy by tak chciał :mrgreen: Poza tym, na naszym forum powinno być więcej takich samochodów jak twój klasyk Widać, że czeka Cię trochę pracy blacharskiej, ale jak doprowadzisz tą audiolkę do dobrego stanu, to na pewno odwdzięczy Ci się długą i bezawaryjną jazdą <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Bastek dobrze mówi trzeba mu polać <ok>
Piotrus223 po pierwsze to daj więcej fot i pozwol ocenic innym
Po drugie każde audi jest wyjatkowe i mozesz z dumą mówic, że wybrałeś to co najlepsze <ok>
Po trzecie - ważne, że masz plany co do tego autka - i słusznie. Zacznij od podstaw, czyli blacha, stan techniczny i wizualny a później zaczynaj konkretne mody tzn np wyposażenie o którym juz myslisz
A po czwarte to powodzenia życze i czekam na efekty. Amen :mrgreen:
Piotrus223 po pierwsze to daj więcej fot i pozwol ocenic innym
Po drugie każde audi jest wyjatkowe i mozesz z dumą mówic, że wybrałeś to co najlepsze <ok>
Po trzecie - ważne, że masz plany co do tego autka - i słusznie. Zacznij od podstaw, czyli blacha, stan techniczny i wizualny a później zaczynaj konkretne mody tzn np wyposażenie o którym juz myslisz
A po czwarte to powodzenia życze i czekam na efekty. Amen :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Dzięki za takie dobre słowa mam nadzieje że efekty będą już wkrótce no właśnie będę zaczynał od blacharki i silnika potem chce trochę dodać lekkiego tuningu i macie racje jednak audi to audi nie ważne jaki rocznik marka jest super i teraz mogę powiedzieć że jestem dumny z takiego auta ha ha ha klasyk ale jeździ mi się nim super zdjęć chce dać więcej ale uczę się je dodawać ha ha ha
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
mozesz uzyc tej strony do dodawania zdjęć
http://imageshack.us/
łatwo i przyjemnie <ok> w razie pytan pisz na PW chętnie pomogę
http://imageshack.us/
łatwo i przyjemnie <ok> w razie pytan pisz na PW chętnie pomogę
-
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
No brawo, chłopie nawet nie wiesz jakie ładne masz auto. ==> Zobacz B2 Pawła <==
Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 16:41 przez Grzegorzbielsko, łącznie zmieniany 1 raz.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak to nie masz Piotrek czym sie chwalić. Masz, masz . B2 ładna maszyna. Porób to co masz porobić i zobaczysz jak będzie rzucać się ludziom w oczy. Hmm a co miałeś na myśli z tym "lekkim tuningiem :?: " ...Mam nadzieję, że nie dospawasz jej żadnych spojlerów itp :shock: ... . Wszystko można robić ale z umiarem i stylem. Oby Twoje plany poszły w stronę wyglądu jak najbliższego oryginału i na pewno będzie super. Pozdrawiam KamilPiotrus223 pisze:[ja nie mam się czym chwalić
-
- Forum Audi 80
Wreszcie jakieś B2 bo B3/B4 to już się przejadły powoli, na forum niewiele ciekawych B2, a na ulicy to rzadkość nie mówiąc już o egzemplarzach w dobrym stanie. Zdjęcia słabe, ale z tych co są można stwierdzić iż tragedii nie ma. Mnie się podoba i życzę powodzenia w doprowadzaniu autka do idealnego stanu.