[Competition Quattro] Vulcan Schwarz na zawsze w pamięci
Wielka szkoda Paweł że jednak sprzedałeś, miałem cichą nadzieje że jednak kupca nie będzie. Oby była traktowana przez nowego właściciela jak przez Ciebie. Naprawdę szkoda, pierwsze Compi jakie w życiu widziałem zmieniło właściciela, nie zapomnij o nas czasem i wpadaj na spoty, choćby i rowerem <ok> Pozdro czarny bracie 8-)
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
szkoda.. normalnie az mnie w dołku sciska.. normalnie.. teraz wiem ze mojej nigdy nie sprzedam.. bo jak mam sie czuc tak jak teraz sie czuje to wole zeby zgnila pod domem niz zebym ja sprzedał..
Pawle zycze Ci kolejnej pieknej Audiczki i zeby Ci droga szeroką była czymkolwiek bedziesz teraz jezdzil.. Pozdrawiam..
Pawle zycze Ci kolejnej pieknej Audiczki i zeby Ci droga szeroką była czymkolwiek bedziesz teraz jezdzil.. Pozdrawiam..
- siwusek216
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dokładnie to samo czuje... , a jeszcze w piątek się mijaliśmy... ten ostatni raz widziały się nasze niunie... buuuDJ_Tomek pisze:szkoda.. normalnie az mnie w dołku sciska.. normalnie.. teraz wiem ze mojej nigdy nie sprzedam.. bo jak mam sie czuc tak jak teraz sie czuje to wole zeby zgnila pod domem niz zebym ja sprzedał..
Dzięki za wsparcie koledzy, prawda jest taka że moja competition miała już troszkę przejechane i najlepszym rozwiązaniem było by ją wstawić do garażu i wyjeżdżać od czasu do czasu, mając inne auto do jazdy na codzień, niestety nie mam gdzie trzymać dwóch samochodów więc audi trafiło do nowego właściciela.
Poniżej zamieszczam fotki jak orientacyjnie wygląda mój nowy samochód (od tej na zdjęciu różnią się jedynie wycieraczkami przednich lamp) Jest to też 80 tka ale Volvo S80 To inna klasa auta więc całkiem inna jazda i nie ma sensu porównywać do compi. Wiem że nie opuszę forum audi 80 bo prawdopodobnie będe szukał coupejki dla dziewczyny ]
Zostało mi trochę gratów z compi więc będę je sprzedawał, jak byście cokolwiek potrzebowali to walcie na gg, priv lub mail.
Pozdro Bracia i Siostry
[/img]
[/img]
Poniżej zamieszczam fotki jak orientacyjnie wygląda mój nowy samochód (od tej na zdjęciu różnią się jedynie wycieraczkami przednich lamp) Jest to też 80 tka ale Volvo S80 To inna klasa auta więc całkiem inna jazda i nie ma sensu porównywać do compi. Wiem że nie opuszę forum audi 80 bo prawdopodobnie będe szukał coupejki dla dziewczyny ]
Zostało mi trochę gratów z compi więc będę je sprzedawał, jak byście cokolwiek potrzebowali to walcie na gg, priv lub mail.
Pozdro Bracia i Siostry
[/img]
[/img]