[B3 1.8 RU] Wiosna...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Afdi87, pakiecik kamei super wygląda. Autko nie będzie już takie same jak tysiące ich na drodze. Ja lubię indywidualizm i bardzo podoba mi się twoje podejście i graty które montujesz
Co do gleby, to też mówiłem, że jest twardo, że plomby wypadają i takie tam. Ale tak jak Niki pisze, przewiozłem się zglebioną audiczką Metala i powiem Ci, że całkiem przyjemnie się jechało. Szybsze wejścia w zakręt były genialne, a dziur nie było aż tak czuć. Jest jedno ale... Zawieszenie trzeba mieś zrobione na zicher, bo inaczej stukanie i pukanie może doprowadzić człowieka do szału 8-)
Co do gleby, to też mówiłem, że jest twardo, że plomby wypadają i takie tam. Ale tak jak Niki pisze, przewiozłem się zglebioną audiczką Metala i powiem Ci, że całkiem przyjemnie się jechało. Szybsze wejścia w zakręt były genialne, a dziur nie było aż tak czuć. Jest jedno ale... Zawieszenie trzeba mieś zrobione na zicher, bo inaczej stukanie i pukanie może doprowadzić człowieka do szału 8-)
Aj konrad wiesz jak jest z moim zapalemKunik pisze:A ja tam czekam na pełny setup :lol:
Dzieki Seba, ale to na razie tylko sam zderzakBastek pisze:pakiecik kamei super wygląda.
Przy twoim bieluchu moj sie chowa... i to tak gleboko <ok>Bastek pisze:bardzo podoba mi się twoje podejście i graty które montujesz
I to jest wlasnie powód dlaczego u siebie nie przewiduje gleby :mrgreen: ale kto wie, bo jak to sie mowi, nie znasz dnia ni godzinyBastek pisze:Jest jedno ale... Zawieszenie trzeba mieś zrobione na zicher
Dzieki chlopaki za łopinie, w tygodniu zmiana frontu No i z tą wgniotą z tyłu bedę kombinować.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Założyłem front od coupe (Konrad, ), jednak niestety moge to nazwac tylko przymiarką, gdyż nieoczekiwanie spasowanie zderzaka sprawilo mi nie lada trudnosci i zalozylem go tylko tak o na niedziele, a w tygodniu zajme sie nim lepiej. No i 2 sprawa, okazalo sie ze raczej nie jest on z plastiku, gdyz jak widac na foto, czarny lakier na górze pęka na nim, a na plastiku by nie pekal, wiec w tygodniu poprawka.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 16:51 przez Afdi87, łącznie zmieniany 1 raz.