[B4 1.6 ADA] Żaden tuning nie upiększy tego auta
-
- Forum Audi 80
[B4 1.6 ADA] Żaden tuning nie upiększy tego auta
Moja audiczka, co wy na to :?:
Dajcie jakąś opinię.
Dajcie jakąś opinię.
-
- Forum Audi 80
Wiesz co Wojtek, myślałem żeby przydymić tylne szyby, ale one są delikatnie zielone, taki odcień mają i myślę że gdybym przyciemnił to by straciły urok.WOJTEK26 pisze:Faktycznie ładnie sie prezentuje możesz jedynie przyciemnic lekko tylne szybki fajniejby sie prezentował a felgi masz bardzo ładniutkie
Felgi to są jak cukiereczek, dbam o nie jak najlepiej.
Moja niuńka to 100% oryginał, jedyne co uległo zmianie to radio i głośniki, nic więcej.
Oczywiście że będzie więcej fotek.
Re: [B4 1.6 ADA] Żaden tuning nie upiększy tego auta
A ja na to jak na lato... 8-) Ja tam bym pozmienial pare rzeczy np, zderzaki ( z V6 ) z kierunkami i halogenami, swiatla zespolone ( niekoniecznie soczewki ), Felgi Bolero 17''.Damian1406 pisze:Moja audiczka, co wy na to :?:
Dajcie jakąś opinię.
No i te helogeny sa jakies takie dziwne...
Takie moje zdanie :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Re: [B4 1.6 ADA] Żaden tuning nie upiększy tego auta
labek pisze:A ja na to jak na lato... 8-) Ja tam bym pozmienial pare rzeczy np, zderzaki ( z V6 ) z kierunkami i halogenami, swiatla zespolone ( niekoniecznie soczewki ), Felgi Bolero 17''.Damian1406 pisze:Moja audiczka, co wy na to :?:
Dajcie jakąś opinię.
Takie moje zdanie :mrgreen:
Lubię krytykę z waszej strony bo to mnie mobilizuje, ale bez przesady nie będę robił tutaj WIEŚ TUNINGU :mrgreen:
[ Dodano: 2007-07-18, 08:12 ]
Co do halogenów to fakt mi też się nie podoba to zamontowanie, ale nie ja je montowałem tylko helmut. Za jakiś czas będą zamontowane w kratkach w zderzaku a te zlikwiduję.chips pisze:Halogeny faktycznie trochę nie licują, ale ogólnie zamochodzik super. Kiedyć już pisałem, że ten kolorek jest u mnie zaraz za czarnym
[ Dodano: 2007-07-18, 08:13 ]
Marcin19l pisze:a ja bym zmienił kierunki na błotnikach bo pomaranczowy nie pasuje do reszty sam ostatnio to robiłem
Kierunki już mam ale nie mam kiedy ich zamontować.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
No bardzo ładny avancik te halogeny trosze smiesznie wyglądaja, ale dobrze ze będziesz je pomieniał
:shock: ładniejsze o niebo zespolone oryginalne lampy, i sliczne wieksze kóła bolero to zaden wieś tuning Wręcz przeciwnie, wiec cos ci się chyba ostro pomyliłoDamian1406 pisze:labek napisał/a:
Damian1406 napisał/a:
Moja audiczka, co wy na to
Dajcie jakąś opinię.
A ja na to jak na lato... Ja tam bym pozmienial pare rzeczy np, zderzaki ( z V6 ) z kierunkami i halogenami, swiatla zespolone ( niekoniecznie soczewki ), Felgi Bolero 17''.
Takie moje zdanie
Lubię krytykę z waszej strony bo to mnie mobilizuje, ale bez przesady nie będę robił tutaj WIEŚ TUNINGU
-
- Forum Audi 80
Co przenosisz, wara.cobra pisze:nie pasują mi te halogeny
a i skoro autko jest bez tuningu to nie wiem po co jest w dziale tuning ?? przenoszę :!:
Po to dałem to działu tuningu żeby ziomki sie wypowiedzieli co dodać co zmienić, ewentualnie upiększyć.
Jak coś nie pasuje to wiesz . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
[ Dodano: 2007-07-18, 13:03 ]
hołard pisze:No bardzo ładny avancik te halogeny trosze smiesznie wyglądaja, ale dobrze ze będziesz je pomieniał
:shock: ładniejsze o niebo zespolone oryginalne lampy, i sliczne wieksze kóła bolero to zaden wieś tuning Wręcz przeciwnie, wiec cos ci się chyba ostro pomyliłoDamian1406 pisze:labek napisał/a:
Damian1406 napisał/a:
Moja audiczka, co wy na to
Dajcie jakąś opinię.
A ja na to jak na lato... Ja tam bym pozmienial pare rzeczy np, zderzaki ( z V6 ) z kierunkami i halogenami, swiatla zespolone ( niekoniecznie soczewki ), Felgi Bolero 17''.
Takie moje zdanie
Lubię krytykę z waszej strony bo to mnie mobilizuje, ale bez przesady nie będę robił tutaj WIEŚ TUNINGU
No lampy to tak, ale felgi są ładne już tak nie narzekaj.
Przeczytaj dobrze nazwę tematu, poczytaj inne tematy z tego działu i sam sobie odpowiedz gdzie powinien być ten temat, jeśli masz jakieś obiekcje do mojej pracy to proszę się kontaktować z AdministracjąDamian1406 pisze:Co przenosisz, wara.cobra pisze:nie pasują mi te halogeny
a i skoro autko jest bez tuningu to nie wiem po co jest w dziale tuning ?? przenoszę :!:
Po to dałem to działu tuningu żeby ziomki sie wypowiedzieli co dodać co zmienić, ewentualnie upiększyć.
Jak coś nie pasuje to wiesz . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sor za OT
co tak nerwowo od razu :?: cioooDamian1406 pisze:Co przenosisz, wara.
Jak coś nie pasuje to wiesz .
w dziale tuning zamieszczamy samochody, mające coś wspólnego z Tuningiem :-o więc Cobra ma racje
p.s. Moderator ma zawsze racje :oops: