Chciałbym pokazać wam mój nabytek, jest to zastępca Passata b3 kombi (auto dachowało i nie nadawało się do jazdy).
Wyposażenie AUDI B4 80 Rocznik 1994, pierwsza rejestracja 1995: ABS Wspomaganie Immobilajzer Centralny zamek + 2 piloty Przednie halogeny Klimatyzacja Manualna, działa jak malina 5x 15' Alufelgi Radio RDS 4 głośniki Obrotomierz (słyszałem, że to też było dostępne za dopłatą) Elektryczne lusterka (także podgrzewane), szyby, ustawianie reflektorów Podłokietnik z tyłu Regulacja przednich foteli w kilku pozycjach Wszystkie papiery, pełna dokumentacja, książeczka serwisowa do 2011 roku Kolor grafit lub podobny. Chlapacze audi Spoiler audi Termometr
Najbardziej zależało mi na tym by auto było solidne i w miare wyglądało. Jestem zadowolony z zakupu bo autko wygląda pięknie z wierzchu jak i w środku (podwozie).
Wszystko jest oryginalne i trzyma się całości. Na początek mam kilka zdjęć:
Jestem pierwszym właścicielem w Polsce i ogólnie drugim od 1995 roku.
Żadnych "tiuningowych" wstawek i chromowanych wykończeń z tesco ! pomyśl nad spojlerem z tyłu jak ci duo, napisał,nie przyciemniaj z przodu ramek od lamp i kierunków . ! Jeździj,dbaj,poleruj <ok>