Fachmani spalili włącznik a to cudo ze zdjęcia to już moja próba zrobienia czegokolwiek z nim żeby działał <ok> Czekam na nowy zespół pokręteł regulacji nawiewem razem z włącznikiem i będę to składał tak jak ma być.tomekk666 pisze:Jest soczyście :mrgreen:
Jak patrze co fachmani z servisu zrobili z klima to ręce opadają
[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
Jak będzie zmiana tłumika to pewnie i wpadnie 2 rurka <ok>gornik pisze:GSF, teraz czas na dwururkę z tyłu i będzie wzorowo.
Przejrzałem pierwszą stronę i mam parę pytań.
Jakie koszta za dolne listwy? Zamawiałeś w ASO PL czy DE? Masz numery?
Ja dwa lata temu dorwałem jeszcze w ASO PL dwie, teraz dwie kolejne powoli będą
do zmiany, a stan w salonie 0 ....
Dolne listwy kupowałem w DE mogę ci zamówić i wysłać jak będziesz chciał.
Przednie 8A0 853 959 01C i 8A0 853 960 01C płaciłem 78.68E
Tylne 8A0 853 970 01C i 8A0 853 969 01C >65.45E
Dziękuje <ok>McCoob pisze:To auto jest przekozackie. Nic bym nie zmieniał, teraz jest idealne
Temat klimatyzacji uważam za zakończony. Po ponad miesiącu walki, rozebraniu połowy wnętrza, kilkudziesięciu telefonach do kolegi jugu udało się opanować klime w aucie. Wymiana sprężarki, nowa chłodnica szukanie prądu w przekaźniku w końcu przyniosło efekt. Padnięty okazał się czujnik który jest zamontowany w takim miejscu że idąc po wiązce bez odpowiedniej wiedzy trzeba by wyciągać całą deske....
Na szczęscie udało się go wyciągąć bez ściągania całego podszybia i klima chłodzi aż miło <ok>
Na szczęscie udało się go wyciągąć bez ściągania całego podszybia i klima chłodzi aż miło <ok>
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Nikt takich samochodów nie rozdaje Każdy ma swoją wizje i na ile mu zdrowie i $ pozwalają na tyle ją realizuje.ignac112 pisze:Skąd Ty(i reszta) takie piękne audice bierzecie
Dziękuje wskoczyła 3 z przodu na licznik <ok>damian_xyz pisze:Wszystkiego Najlepszego; 100 Lat:)
Nie mam w planie zmiany samochodu na inny bo po co??jaro7427 pisze:piękne autko okaz jakich mało-niech służy jak najdłużej
---------------------------------------------------------------------------
Z nowości wpadły dystanse na przód 15mm i muszę przyznać że już dawno temu powinienem to zrobic. Teraz przód nabrał więcej szerokości. Fotki poglądowe na 1 str.
Kupowałeś dystanse z allegro? Ja zamówiłem 4 po 20 mm teraz tylko czekam na dłuższe śruby,Twoje autko natchnęło mnie na dokładke zendera do mojej niuni,teraz tylko pozostało czekam na kuriera .bo ceny za zderzak od s2 to rozwalaja system żeby za połamany zderzak chcieć ponad 700 zł to lekka przesada.