[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
Chętnie bym obczaił tą czarnulę Twoją zendery tutaj robią robotę ogromnąGSF pisze:Daleka droga do pokazywania... Paczka ma być w poniedziałek więc zobaczymy co to przyjdzie.Żona zawęziła poszukiwania koła dosyć poważnie,warunek był jeden koło nie może być węższe niż obecnie... No i w związku z tym zanabyłem drogą kupna kpl Rial F1 8,5 i 10J w 17":)szuan pisze:pokaz kolo
No takie uroki zakupów na Ebayu.... Najpierw był weekend majowy, później Niemcy mieli znowu święta (tak się tłumaczy sprzedający) dopiero postraszenie zgłoszeniem na Deutsche Polizei poskutkowało i wczoraj otrzymałem newsa z przeprosinami i że paczka została wysłana. Zobaczymy co to przyjdzie bo cena zakupu była dość atrakcyjna.Słonik pisze:Eeeeeee ktos tu siei mocno obija.
Foto z aukcji
Średni pod względem rozmiaru , materiału czy jeszcze coś innego miałeś na myśli??szuan pisze:uuuu średni typ rantu ale będzie inaczej
Paczka wczoraj dotarła i po pierwszej przymiarce i zakręceniu kołami na maszynie mam twardy orzech do zgryzienia...
2 do prostowania na bank 3 profilaktycznie też chyba oddam do sprawdzenia.
Przy tych parametrach na tyle felga opiera się o obudowę amora i jest jakiś mm od belki i nie można jej nawet przykręcić na auto. Lewarek pod mocowanie amora jakieś 3cm do góry i felga przyłapana. Wniosek z tego taki że minimum 5mm dystansu trzeba by dać żeby jakoś się to kręciło... Przymierzane było na stronę gdzie bardziej wystaje mi koło.
I takie porównanie