[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
27 styczeń 2015 i światło dzienne ujrzał mój największy i najważniejszy mod w życiu Syn znaczy się
Zielona w związku z tym spada na trochę dalszy plan, ale bez nowych fantów jej nie zostawię
Wpadła oryginalna gaśnica Gloria do 80'tki (i pewnie nie tylko) z ori mocowaniem
... oraz tylna półka z roletą
W planach zrobienie tylnej klapy na czysto (tak, wiem, potrzebowałem czasu do namysłu ), wymiana tulei tylnych sanek, wrzucenie gwintu i przedstawionych wcześniej OZ'ów ABT oraz eksploatacyjne fanaberie ... olej, filtry, czyszczenie wkładki filtra K&N i inne duperele
Zielona w związku z tym spada na trochę dalszy plan, ale bez nowych fantów jej nie zostawię
Wpadła oryginalna gaśnica Gloria do 80'tki (i pewnie nie tylko) z ori mocowaniem
... oraz tylna półka z roletą
W planach zrobienie tylnej klapy na czysto (tak, wiem, potrzebowałem czasu do namysłu ), wymiana tulei tylnych sanek, wrzucenie gwintu i przedstawionych wcześniej OZ'ów ABT oraz eksploatacyjne fanaberie ... olej, filtry, czyszczenie wkładki filtra K&N i inne duperele
Dzięki Z tapicerką mam to samo ... była ostatnio na olx, za niecałe 400 i ktoś mnie ubiegł ... Ciebie widzę teżwujo1 pisze:Gratulację <ok>
co do samochodu to zazdroszczę uchwytu na gaśnicę , ja chyba będę zmuszony kupić w ASO , do szczęścia brakuje tapicerki tylnej klapy <ok>
Dzięki po raz drugi Dobre pytanie co do uchwytów ... ja dopadłem półkę z roletą i całe osłony słupków z rozbitka. Generalnie uchwyty do rolety są złapane do obudowy na jednym cienkim wkręcie i chyba kleju (tak było w moim wypadku). Z racji tego, że miałem całość, to nie dotykałem tego, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć jednoznacznie.Wertyn pisze:grubo zmodziłeś <ok> gratuluję
można kupić same uchwyty do rolety? te na słupku?
Dzięki po raz trzeci Się zobaczy co te bobasy będą wyprawiaćklife pisze:Gratulacje od nas! Ciekawe czy z naszą córka też będą się spotykać na zlotach, napewno coś odziedzicza
Gratulacje <ok>
Jednak trafiło w dobre ręce i będzie jeździć w klubowym czarnym sedanie.
Na przyszłość będę wystawiał wszystkie ogłoszenia na klubie
Takie zainteresowanie moim ogłoszeniem; a tyle wisiało na olx'ie Widać chyba było za tanio; skoro takie zainteresowanie :mrgreen:orsa_83 pisze:Dzięki Z tapicerką mam to samo ... była ostatnio na olx, za niecałe 400 i ktoś mnie ubiegł ... Ciebie widzę też
Jednak trafiło w dobre ręce i będzie jeździć w klubowym czarnym sedanie.
Na przyszłość będę wystawiał wszystkie ogłoszenia na klubie
Nie byłem pewny czy to Ty do mnie dzwoniłeś. W takim razie jak tylko będę w posiadaniu takiego rarytasu po raz drugi to o tym poinformuje Masz ślicznego sedana; aż miło popatrzeć na tak zadbane B4orsa_83 pisze:Heh ... rozmawialiśmy przez telefon Miałeś zapisać mój nr i odezwać się jakbyś był jeszcze raz posiadaniu tapicerki klapy, także trzymam za słowo
Chciałem mieć klapę bez znaczków ... no i teraz nie mam klapy :roll: Coś w Niemcowni było majstrowane przy Niej i jakiś fachman przykleił znaczki czymś podobnym do kropelki, dzięki czemu razem z gąbką spod znaczka zaczął odchodzić klar Dodatkowo jeden wżer i ubytek w dolnym lewym narożniku tylko mnie przekonał do zdemontowania całości i wizyty na lakierni ...