Do wymiany szyba przednia, zaczepy zderzaka, osłona pod silnikiem (wszystko to zostało zniszczone podczas zimy :mrgreen: ) dolne listwy do wymiany, oraz czekają liczniki z S6 C5kris0181 pisze:
Na fotach wygląda na perfect Coupe... Jest tam jeszcze coś do roboty...? <ok> W mechanice wszystko ok??
Reszta wszystko w autku jest sprawne nawet najmniejsza żaróweczka …;)
Dzięki 8-) hmmmm ale jak dla mnie małe trochę to auto.gmitek pisze:nie no pojechane mają teraz wszystkie kupety:D Twoja rządzi, full wypas quattro i V-szóstka, nie wychodziłbym z niej
<ok> <ok> <ok> <ok>
Pół roku temu była do sprzedania jak kupowałem zainteresowanie ogłoszeniem prawie zerowemisiek440 pisze:…..nie chcesz sprzedać ??
Wystawiona za 16 900 o ile pamiętam. Niewiele mniej zapłaciłem + jakieś 4,5tyś które już w nią poszło. Dalej chętny :mrgreen:
Swoją drogą dziwi mnie, że w aucie brak regulacji świateł, podobno też wszystkie z 95roku miały mieć air bag pasażera (Jakiś bidny ten kupujący Szwajcar był )
I co mnie naprawdę rozbija, to brak napisu quattro na szybie tylnej !!!!
O kolorze nie wspominam, bo nie ma o czym gadać, po cholerę audi wypuszczało coupe w innym kolorze niż czarny ?? Nie wiem. <ok>