[B4 ABT] zrobionych kilka drobiazgów ;mozna smigac w Lato'07
racja moim zdaniem 19' do B4 to juz lekka przesada ale to juz tylko moje skromne zdanie Przy 19' profil gora 35 zeby nie zajechac silnika i sprzegla a wez takim profilem jedz po polskich autostradach:) Jeden sezon i felgi do prostowaniaMnie też się bardzo podoba, to chyba przez ten kolor.. Fajne felgi, rozmiar i wzór idealnie dopasowany do tego autka... Jak już zalożysz te nowe lampki to bedzie wypas...
[B4 ABT]
-dzięki staram sie zeby w aucie zawsze panowal lad i porządek Jak sie rozgladalem za autem to wiedzialem ze musze miec B4 i mialem upatrzoną B4 Avant (potrzebowalem auta pakownego- prowadze mala dzialalnosc) ale jak kolega zadzwonil ze ma B4 do obejrzenia to pojechalem i chyba przez ten zadbany srodek kupilem ja a nie tamta Avant i w sumie nie zaluje! fakt wrzucilem troche kasy Lampy i kola najwięcej $$$ (swoja droga to za te lampy wolaja drozej jak do najnowszych audi z seri A) ale efekt jest! Pewnie chcialbym jeszcze jakies modyfikacje wprowadzic np zderzak od cabrio 97r-> + oświetlenie do tego zderzaka tylko boli mnie ile za taka zabawke wybule:)hołard pisze:No ładnie wyglada z tymi lampami I bardzo zadbane wnetrze (extra kiera) :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
" a z tymi wynalazkami to masz racje 'WIOCHA" doslownie jak ja widze te spojlery z laminatu to zaraz dostaje wysypki POZDRO! "
ja też żałuję że mam taki spojler - ale nie ja go zakładałem, a szkoda mi go ściągać bo musiałbym szpachlować klapę od bagażnika.
Szkoda że nie jesteśmy pierwszymi właścicielami naszych Audi...
ja też żałuję że mam taki spojler - ale nie ja go zakładałem, a szkoda mi go ściągać bo musiałbym szpachlować klapę od bagażnika.
Szkoda że nie jesteśmy pierwszymi właścicielami naszych Audi...