[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
W tym tygodniu auto mialo jechac do gaznikowca niestety pan mial udar i nici z tego.mam nadzieje ze wyzdrowieje.
Druga sprawa ze auto 20maja idzie do tapicera i szukam przednich siedzen polkubelkow jak ktos cos wie to prosze o wiadomosc.
Trzecia sprawa chromy jada z inowroclawia wiec bedzie ladniej.
Czwarta sprawa myslalem o zalozeniu klimy. Z b2 podejdzie?
[ Dodano: 2015-07-25, 17:27 ]
po 12 latach udalo sie zebrac i zrobic tapicerke. przyczynilo sie do tego wynajecie audi na sluby. lada dzien odbiore deske rozdzielcza z naprawy.przy okazji wymiany tapicerki postanowilem wlozyc polkubelki z golfa gti oba regulowane
nie odbylo sie tez bez problemow blachy wyslane do kolesia wrocily bez chromu bo mnie wydy.....
Druga sprawa ze auto 20maja idzie do tapicera i szukam przednich siedzen polkubelkow jak ktos cos wie to prosze o wiadomosc.
Trzecia sprawa chromy jada z inowroclawia wiec bedzie ladniej.
Czwarta sprawa myslalem o zalozeniu klimy. Z b2 podejdzie?
[ Dodano: 2015-07-25, 17:27 ]
po 12 latach udalo sie zebrac i zrobic tapicerke. przyczynilo sie do tego wynajecie audi na sluby. lada dzien odbiore deske rozdzielcza z naprawy.przy okazji wymiany tapicerki postanowilem wlozyc polkubelki z golfa gti oba regulowane
nie odbylo sie tez bez problemow blachy wyslane do kolesia wrocily bez chromu bo mnie wydy.....
Naszykowalem troche blach od silnika do chromowania i wyslalem do inowroclawia i po 3miesiacach odzyskalem bez chromu.
Teraz wysylam do wawy i zobacze co bedzie.
Ale w tym roku wsadzilem juz kupe kasy w audi i garaz wiec rewelacji w chromach trzeba bedzie szukac w przyszlym roku.
Ten rok jeszcze bedzie poswiecony na zabudowe bagaznika bo sie zebrac nie moge.
[ Dodano: 2015-08-15, 21:05 ]
i jak oceniacie nowa deske??
Teraz wysylam do wawy i zobacze co bedzie.
Ale w tym roku wsadzilem juz kupe kasy w audi i garaz wiec rewelacji w chromach trzeba bedzie szukac w przyszlym roku.
Ten rok jeszcze bedzie poswiecony na zabudowe bagaznika bo sie zebrac nie moge.
[ Dodano: 2015-08-15, 21:05 ]
i jak oceniacie nowa deske??
witam, przyłącze sie do tematu ponieważ tez nabyłem taki model do odnowienia, na pierwszy rzut oka wszystko jest ok buda pojdzie do malowania jak i reszta czyszczenie piaskowanie itd, jedyny kłopot jaki bedzie to chyba deska bo ktoś ja pomalował na brązowo jak i tunel srodkowy, i wstrętne głośniki w boczkach przednich drzwiach, mysle że tapicer poradzi sobie z takimi dziurami i przywrócenie ich do oryginalnego wyglądu, a jest ktos tu na forum kto by posiadał jakies części do tego modelu? zapewne bede potrzebował jakies części drobiazgi itd..
[ Dodano: 2018-11-18, 16:30 ]
jakie są różnice w wersji LS a zwykła 80?
[ Dodano: 2018-11-18, 16:30 ]
jakie są różnice w wersji LS a zwykła 80?