[Coupe B4 2.0]Jaki akumulator
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[Coupe B4 2.0]Jaki akumulator
Witam koledyz mam taki pztanko yostalem ymusyonz do yakupu nowego akumulatora do mojej Coupetki i yastanawiam sie jaki bedyie najodpowiedniesyz chodyi mi tu ile powinien miec amperogodyin
Ostatnio zmieniony 07 sty 2007, 15:50 przez stefanskar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Witam!
Sorki że odświeżam temat ale po kupnie Audiolki zauwazyłem że mam malutki akumulatorek. Niby wsztstko jest ok ale tak leniwie kręci. Ten akumulator to 45Ah i prąd 330A. Jak trochę radio pograło na postoju to miałem problem z zamknięciem centralnego.
Włożyłem teraz jakiś taki 2 razy większy ale nie wiem co to jest bo nie ma naklejek i od razu widać poprawę.
Jesli ktoś ma takie dane to co powinno być u mnie?
Silnik ABK z klimą, altelnator 90A.
Dzięki za pomoc
Pozdro
Sorki że odświeżam temat ale po kupnie Audiolki zauwazyłem że mam malutki akumulatorek. Niby wsztstko jest ok ale tak leniwie kręci. Ten akumulator to 45Ah i prąd 330A. Jak trochę radio pograło na postoju to miałem problem z zamknięciem centralnego.
Włożyłem teraz jakiś taki 2 razy większy ale nie wiem co to jest bo nie ma naklejek i od razu widać poprawę.
Jesli ktoś ma takie dane to co powinno być u mnie?
Silnik ABK z klimą, altelnator 90A.
Dzięki za pomoc
Pozdro
Odświezam temat, bo musze własnie kupić akumulator do mojej niuni. Mam okazje kupić akumulator boscha 50Ah 320A. Nie mam elektrycznych szyb ani klimy. Tylko central i instalacje gazową. Z tego tematu wychodzi istny galimatias dlatego już kompletnie nie wiem jaki akumulator jest dobry do mojego modelu. Dodam jeszcze, że mało jeżdze i krótkei trasy więc o duzym akumulatorze nie ma mowy, bo nie bedzie w stanie się doładować.
Spoko kupuj. Większego rzeczywiście nie potrzeba.jagna pisze:Odświezam temat, bo musze własnie kupić akumulator do mojej niuni. Mam okazje kupić akumulator boscha 50Ah 320A. Nie mam elektrycznych szyb ani klimy. Tylko central i instalacje gazową. Z tego tematu wychodzi istny galimatias dlatego już kompletnie nie wiem jaki akumulator jest dobry do mojego modelu. Dodam jeszcze, że mało jeżdze i krótkei trasy więc o duzym akumulatorze nie ma mowy, bo nie bedzie w stanie się doładować.