[all] Hamulce tarczowe tylnie
[all] Hamulce tarczowe tylnie
Od razu przepraszam jeśli temat był a go nie znalazłem...
Mam pytanie odnośnie tego w jakich modelach audi montowali hamulce tarczowe na tylnej osi?
Pewnie jest to zależne od silnika i tego czy posiada ABS lub nie, ale chciałbym dokładniej się dowiedzieć co i jak...
Interesuje mnie bardziej model b3 bo planuję zakup i chciałbym mieć tarcze wszędzie a nie wiem czego szukać... Z góry dziękuję <ok>
Mam pytanie odnośnie tego w jakich modelach audi montowali hamulce tarczowe na tylnej osi?
Pewnie jest to zależne od silnika i tego czy posiada ABS lub nie, ale chciałbym dokładniej się dowiedzieć co i jak...
Interesuje mnie bardziej model b3 bo planuję zakup i chciałbym mieć tarcze wszędzie a nie wiem czego szukać... Z góry dziękuję <ok>
- czester-11
- Forum Audi 80
Nie wszystkie Mam audika ze stycznia 93, napęd na przednią ośke, jest on bez ABSu i ma tarcze z tyłu i ma 90 KM :mrgreen:noorbi pisze:Cytat z książki obsługi :
" Wszystkie modele Audi 80 z napędem przednim o mocy 90 KM ( bez ABSu ) mają w kołach tylnych hamulce bębnowe " <ok> To chyba rozwija wszelkie wątpliwości
- czester-11
- Forum Audi 80
mow
kazda b3 z silnikiem 16V lub 3A miała tarcze to kwestia bezpieki, 1.8 to niewiem bo kumpel mial na pełnym wtrysku i ma ona cos ponad 100 km i niemial tarczowych hamulcow z tylu. 2 litrowe motory tak,
ta zasada tyczy sie do b3Nie wszystkie Mam audika ze stycznia 93, napęd na przednią ośke, jest on bez ABSu i ma tarcze z tyłu i ma 90 KM
kazda b3 z silnikiem 16V lub 3A miała tarcze to kwestia bezpieki, 1.8 to niewiem bo kumpel mial na pełnym wtrysku i ma ona cos ponad 100 km i niemial tarczowych hamulcow z tylu. 2 litrowe motory tak,
To po co piszą "Wszystkie modele Audi 80" ? :roll:czester-11 pisze:mowta zasada tyczy sie do b3Nie wszystkie Mam audika ze stycznia 93, napęd na przednią ośke, jest on bez ABSu i ma tarcze z tyłu i ma 90 KM
MIODEK pisze:Nie wszystkie Mam audika ze stycznia 93, napęd na przednią ośke, jest on bez ABSu i ma tarcze z tyłu i ma 90 KM
m4ilo pytał o B3, to troszkę inne auto niz B4 Mój post odnosił się do B3 <ok>
[ Dodano: 2008-05-07, 20:58 ]
zapytaj autora książkiMIODEK pisze:To po co piszą "Wszystkie modele Audi 80" ?
- czester-11
- Forum Audi 80