[80 b3 1,8pm] jakiej firmy klocki hamulcowe ?
-
- Audi 80 Klub
Najpierw polecasz Ate i Inter Cars, a później piszesz że ceny na nie są z kosmosu. Zaoferuj koledze taniej niż w Inter Cars i po sprawie.widmo pisze: sklep.intercars.com.pl
ale tam mają ceny z kosmosu :-|
Kolego Kamil20 zajdź lub zadzwoń do kilku sklepów, zapytaj o ceny, wybierz najkorzystniejszą cenowo ofertę, kup, załóż i śmigaj. Co z tego że ktoś Ci na forum napisze że może kupić w cenie hurtowej bo ma wujka co ma sklep i odda mu po cenie zakupu, skoro pytasz o cenę więc raczej nie masz takiego wujka. Zgodnie z tym co oferuje http://ekatalog.intercars.com.pl/ klocki do Twojego modelu kosztują: Ate - 180pln, TRW - 120pln. Orientację cenową już masz, znajdziesz taniej na korzyść dla Ciebie.
Odgrzewam
Ja w moim Klamocie zdarłem komplet TRW z przodu. Jeżdżę dynamicznie, hamowanie płynne (nie w ostatniej chwili) zdarzały się często dohamowania ze 150-170 do nawet 0 (autobahn-a) i wyżyły 25 Tkm. Jechałem ostatnio identycznym ABK jak mój i hamowanie z pewnie tanimi klocami miał z deka.... beznadziejne!!! Polecam TRW, chociaż na ATE nie jeździłem. Jutro montuję kolejny zestaw TRW z Cotec, zatem ATE wypróbuję dopiero za ok półtora roku
Ja w moim Klamocie zdarłem komplet TRW z przodu. Jeżdżę dynamicznie, hamowanie płynne (nie w ostatniej chwili) zdarzały się często dohamowania ze 150-170 do nawet 0 (autobahn-a) i wyżyły 25 Tkm. Jechałem ostatnio identycznym ABK jak mój i hamowanie z pewnie tanimi klocami miał z deka.... beznadziejne!!! Polecam TRW, chociaż na ATE nie jeździłem. Jutro montuję kolejny zestaw TRW z Cotec, zatem ATE wypróbuję dopiero za ok półtora roku