Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 1Z] przewody hamulcowe

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kyjo
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

[B4 1Z] przewody hamulcowe

Post autor: kyjo » 08 paź 2008, 19:19

Mam pytanie przerdzewiały mi przewody hamulcowe pod podłoga od strony pasażera musze wymienić i mam pytanie. nie mam kanału i patrzyłem tylko na podjazdach oi sie zastanawiam gdzie sie koncza przewody z tyłu i gdzie sie koncza te przewody z przodu samochodu. Idą 2 przewody ahe chyba tylko jeden idzie do koła a drugi gdzie?? da rade zrobić taką operacje samemu na kanale??
prosił bym o jakies porady dotyczace ich wymiany bo z tego co widzialem to dojście do nich np z przodu jes masakra :-/

szukałem w szukajce ale tematy wyskakują mi o tarczach i klockach <osohozi>

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2,2 AAN
Kontakt:

Post autor: Solskier » 08 paź 2008, 19:27

Przwody wychodzace z pompy hamulcowej (ewentualnie z pompy ABS) gdzies przy nadkolu ewentualnie kawałek za powinny mić łaczenie z tamtąd idzie prosty odcinek aż do kolektora siły hamowania z kad znowu są łączone i ida do poszczegulnych zacisków tylnych. Dysponując kanałem ewentualnie najazdami bez wiekszego problemu wykonasz zmiane robota nie jest nie wiadomo jak skomplikowana, zazwyczaj najcieżej idze samo odkrecanie :mrgreen:

Awatar użytkownika
kyjo
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: kyjo » 08 paź 2008, 19:34

edit: zrobione

Awatar użytkownika
siwy23j
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: siwy23j » 15 cze 2011, 19:01

Witam.

Odświeżam temat ponieważ mam problem z tymi samymi przewodami, mianowicie dwa przewody idące pod siedzeniem pasażera są zerwane i połączone gumowym wężem. Chcę je wymienić tylko chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość tych przewodów? Czy obydwa są tak samo długie?

[ Dodano: 2011-07-27, 08:19 ]
Panowie powiedzcie jaka jest długość tych przewodów? Potrzebuje je w tym tygodniu kupić. :-?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hamulce tarczowe, bębnowe.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl