[Audi A4 B7 Avant Quattro] by dydo
Niestety cena.ATLAS pisze:Szkoda, że nie kupiłeś tych roti 4x9,5".
Wstępnie 15 i 20 mm.ATLAS pisze:Jakie dystanse planujesz?
Taka mała sesja.
, , , , , ,
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2013, 18:31 przez dydo85, łącznie zmieniany 6 razy.
- bendinger5
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
to niczego nie determinuje. ludzie ktorzy buduja sobie dajmy na to laminatowe batmobile na bazie Coupe i zakladaja do nich "lambo-doorsy" tez maja siano, moze nawet i wiecej. siano ma bo zarobil - tylko nasladowac, gust ma bo se WYrobil - tez tylko nasladowac.radi88 pisze:po prostu ma sianio :mrgreen:
Krzychu, jak to bylo na ostatnim spocie na ktorym bylem? "auta mocie fest ale i tak zescie som SWD" <ok>
Rodzinka ROTIFORM w komplecie. Kola ładne ale w tej konfiguracji trzeba bardzo uważać przy dojeżdzaniu do krawężnika. Wygladaja dosyc solidnie jednak profil opony troche za niski jak na polskie warunki. (dziurawe drogi) Obrysówki w zderzaku to chyba jedyny amerykański akcent dla A4 B7. Co to za hamulce z przodu ? Bezawaryjnosci życzę.
PS. Blondyneczka w czarnym pasuje do tej sesji.
PS. Blondyneczka w czarnym pasuje do tej sesji.
Dzieki za dobre słowo :oops: Roti wyrwałem uzywki do codziennego przemieszczania mam B4 więc profil nie jest aż tak zły co do akcentów to mam zakodowana teraz opcje oświetleniową kanadyjska, wieć kierunki z przodu świecą trwa akcja poszukiwania tylnej klapy :mrgreen: hamulce sa zwersji 3.0, 320/288mm plany sa co do auta dalsze lecz budżet na obecną chwile ogranicza to wszystko
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: