[A6 C4 2.8]
[A6 C4 2.8]
Witam cieplutko
Trwało to troszke ale wreszcie zebrałem sie do opisania mojego nowego nabytku.
Jest to naturalnie autko również spod znaku czterech kółek ( no bo tyle potrzeba do jazdy )))
Poprzednio smigałem B3-ką z 91 roku w sedanie. Autko bardzo mile wspominam i gdyby nie powiekszajaca sie rodzina dalej bym nim jezdzil
A co jest teraz? Jak wspomnialem również OOOO z tym że ciut wyżej : A6 C4 Avant
Autko z 97 roku
Co ma ?
Wszystko co powinno miec autko do normalnej jazdy tzn:
- climatronic
- elektryka szyb (przód) i lusterek
- lusterka, zderzaki listwy boczne - wszystko w kolorze
i to wszystko chyba
No i oczywiscie silniczek - 2.8 ACK i do tego automacik
ponizej pare fotek jak go kupowalem ( jakies 10 miesiecy temu
Plany:
1.Felunek 16-17"
2. Xenon
3. Odpowiednie nagłośnienie
4.Na wiosne polerka całego autka - na przyszłe wakacej musi błyszczec
Trwało to troszke ale wreszcie zebrałem sie do opisania mojego nowego nabytku.
Jest to naturalnie autko również spod znaku czterech kółek ( no bo tyle potrzeba do jazdy )))
Poprzednio smigałem B3-ką z 91 roku w sedanie. Autko bardzo mile wspominam i gdyby nie powiekszajaca sie rodzina dalej bym nim jezdzil
A co jest teraz? Jak wspomnialem również OOOO z tym że ciut wyżej : A6 C4 Avant
Autko z 97 roku
Co ma ?
Wszystko co powinno miec autko do normalnej jazdy tzn:
- climatronic
- elektryka szyb (przód) i lusterek
- lusterka, zderzaki listwy boczne - wszystko w kolorze
i to wszystko chyba
No i oczywiscie silniczek - 2.8 ACK i do tego automacik
ponizej pare fotek jak go kupowalem ( jakies 10 miesiecy temu
Plany:
1.Felunek 16-17"
2. Xenon
3. Odpowiednie nagłośnienie
4.Na wiosne polerka całego autka - na przyszłe wakacej musi błyszczec
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
caaaacy <ok>
Marcin19l, w tym przypadku IMO to nawet lepiej ze automat bo 193BHP bez Q na mokrym czy sliskim moglyby sie zachowywac bardzo nieelegancko a mielenie w miejscu taka kanapa po prostu nie przystoi...
Wojtas255, jak Ci poszlo z glosnikami w tylnych drzwiach (pytales mnie o nie czas temu jakis na gg)?
Marcin19l, w tym przypadku IMO to nawet lepiej ze automat bo 193BHP bez Q na mokrym czy sliskim moglyby sie zachowywac bardzo nieelegancko a mielenie w miejscu taka kanapa po prostu nie przystoi...
Wojtas255, jak Ci poszlo z glosnikami w tylnych drzwiach (pytales mnie o nie czas temu jakis na gg)?
Kochani, przepraszam, że tak długo nie odzywalem sie odswiezam temacik Po dwoch latach znalazlem login i haslo do mojego profilu hurra )))))
Coz sie zmienilo przez dwa lata : szczerze powiem to nie za wiele , nie liczac doswietlenia wnetrza, zrobienia kompletnego , pelnego rozrzadu ( a bylo to bolesne dla portfelika) no i paru drobnych robotek w aucice .
Mialy byc robione xenoy , ale zrezygnowalem po konserwacji i wyczszczeniu soczewek nic wiecej nie trzeba
troszke wypadlem z obiegu ostatnimi czasu ( urodzila mi sie druga córcia ) i mam teraz mniej czasu namoje autko
ale mysle ze niedlugo bede mogl jej poswiecic wiecej czasu
serdecznie pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci kolege Marcia z A6-ki z ulicy obok :0
Coz sie zmienilo przez dwa lata : szczerze powiem to nie za wiele , nie liczac doswietlenia wnetrza, zrobienia kompletnego , pelnego rozrzadu ( a bylo to bolesne dla portfelika) no i paru drobnych robotek w aucice .
Mialy byc robione xenoy , ale zrezygnowalem po konserwacji i wyczszczeniu soczewek nic wiecej nie trzeba
troszke wypadlem z obiegu ostatnimi czasu ( urodzila mi sie druga córcia ) i mam teraz mniej czasu namoje autko
ale mysle ze niedlugo bede mogl jej poswiecic wiecej czasu
serdecznie pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci kolege Marcia z A6-ki z ulicy obok :0
bardzo chetnie MarcinieMarcin19l pisze:wow kto to się pojawił czasem widze cie jak lece do sklepu, obserwuj temat zloty i spoty to może sie wybierzemy na jakiegoś 80tek jak będzie, to się pogada pozdrawiam
jkis zlocik bylby chetnie widziany nawet w charakterze widza Idzie wiosna i mam nadzieje ze cosik ruszy sie w temacje zlocików ..... Pewnie w GS-ie na parkingach bedzie sie ferajna zbierala......
Bedziemy w kontakcieMarcinie
Pozdrawiam
Wojtas