Audi cabrio(1.8) wymiana tylnej szyby
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.8 ADR
Audi cabrio(1.8) wymiana tylnej szyby
Witam zabrałem się wczoraj za wymianę tylnej szyby i zauważyłem ze u góry jest zamek lecz po bokach i na dole już go nie ma, a szybę kupiłem właśnie na zamek. Pytanie brzmi czy jest możliwość ważycie zamka do poszycia dachu? I czy zna ktoś kogoś kto się tego podejmie jeżeli jest taka możliwość najlepiej okolice opolskiego bądź Śląsk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Audi cabrio(1.8) wymiana tylnej szyby
Witaj,
Aż sprawdziłem swój dach, mam tylko wszywkę, w dolnych rogach wręcz ordynarną bo docinaną.. Może zadzwoń do gościa z cabrio top żagań, wymieniałem u niego właśnie poszycie dachu ze cztery lata temu, solidna robota.
Nie był tani, a podsufitkę i tak musiałem sam wyprowadzić, ale wierzch zrobił bardzo ładnie. Może będzie coś więcej wiedział.
Pozdrawiam, Marcin
Aż sprawdziłem swój dach, mam tylko wszywkę, w dolnych rogach wręcz ordynarną bo docinaną.. Może zadzwoń do gościa z cabrio top żagań, wymieniałem u niego właśnie poszycie dachu ze cztery lata temu, solidna robota.
Nie był tani, a podsufitkę i tak musiałem sam wyprowadzić, ale wierzch zrobił bardzo ładnie. Może będzie coś więcej wiedział.
Pozdrawiam, Marcin