[B4 1.9 1Z] Brak oswietlenia tylnej części kabiny
-
- Forum Audi 80
[B4 1.9 1Z] Brak oswietlenia tylnej części kabiny
Witam.
Mam problem z światłami kabiny z tyłu, problem tkwi chyba w kablach masy, bo po przelaczeniu na I lub samochód z otwartymi drzwiami żarówka (sprawdzana) nie świeci a prąd jest. Gdzie tego się doszukiwać? Przód podobnie nie działa gdy się otwiera drzwi lecz działa gdysię ręcznie włączy na stałe. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Mam problem z światłami kabiny z tyłu, problem tkwi chyba w kablach masy, bo po przelaczeniu na I lub samochód z otwartymi drzwiami żarówka (sprawdzana) nie świeci a prąd jest. Gdzie tego się doszukiwać? Przód podobnie nie działa gdy się otwiera drzwi lecz działa gdysię ręcznie włączy na stałe. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2016, 20:31 przez Rosijawinawija, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: Oświetlenie tylnej części kabiny
A to światło z tyłu nie włącza się tylko po otwarciu klapy bagażnika ? :roll:Rosijawinawija pisze:Witam.
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
Re: Oświetlenie tylnej części kabiny
Z tyłu światło wgl się nie włącza. :xMiuosh1 pisze:A to światło z tyłu nie włącza się tylko po otwarciu klapy bagażnika ? :roll:Rosijawinawija pisze:Witam.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2016-02-17, 20:15 ]
Powiedz mi tylko które końcówki. :sConectic pisze:Przodem steruje pompa centralnego, z tyłu powinny krańcówki sterować masą, w zależności od położenia przełącznika. Albo świeci, albo wcale, albo świeci przy otwartych drzwiach.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Rosijawinawija, o to mi chodzi https://audi80.pl/viewtopic.php?t=9608
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Stało się jak już kupiłem samochód w grudniu nagrzewnica tutaj nie stworzyła żadnego problemu. Tylko problem jest z tym światłem z tyłu w kabinie i tam gdzie pasażer ma lusterko w mkombiaku mam...
[ Dodano: 2016-04-11, 19:49 ]
Problem ze swiatlem przy lusterku rozwiazałem, przy jednym z uchwytów kabelek nie byl prawidłowo nałoźony jednak z tyłem kabiny nie moge sobie poradzić
[ Dodano: 2016-04-11, 19:49 ]
Problem ze swiatlem przy lusterku rozwiazałem, przy jednym z uchwytów kabelek nie byl prawidłowo nałoźony jednak z tyłem kabiny nie moge sobie poradzić