Witam wszystkich mam problem z pozycja jeżeli włączam sama pozycje nie ma z lewej ztrony
a jak włacze światła to z tyłu jest a z przodu żarówka nie odpowiada pomocyyyyy !!!!!!!
Pozdrawiam
[B4 ABT 2.0 92r] brak pozycji z lewej ztrony
-
- Forum Audi 80
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
Dołączam się do pytania, ale mam nieco inny problem... ostatnio przestały świecić mi światła mijania (zamiast nich były drogowe) wina pająka, rozebrałem wyczyściłem, sprawdziłem i obecnie jest tak: pozycja tylko prawa strona, mijania świecą normalnie z przodu, ale nadal bez pozycji (przód i tył) strona lewa... a drogowe się nie włączają, kierunki i sygnał świetlny jest... Ale dziś odkryłem, że robiąc następującą kombinację:
1. naciskam hamulec
2. włączam stacyjkę
3 włączam światła mijania
wszystko świeci jak należy, pozycje lewa prawa i mijania, lecz nadal bez drogowych, jeżeli zmienię kolejność wymienioną wyżej, pozycje z lewej strony się nie zaświecą, czy ktoś zatem jest w stanie mnie oświecić co się do kurczaka jasnego stało ?? Z góry dziękuję za pomoc, mam nadzieję że w miarę zrozumiale napisałem...
Dodam że mam moduł AC - Auto Check
1. naciskam hamulec
2. włączam stacyjkę
3 włączam światła mijania
wszystko świeci jak należy, pozycje lewa prawa i mijania, lecz nadal bez drogowych, jeżeli zmienię kolejność wymienioną wyżej, pozycje z lewej strony się nie zaświecą, czy ktoś zatem jest w stanie mnie oświecić co się do kurczaka jasnego stało ?? Z góry dziękuję za pomoc, mam nadzieję że w miarę zrozumiale napisałem...
Dodam że mam moduł AC - Auto Check