[Audi 80 B4] Dodatkowe podświetlenie wnętrza
[Audi 80 B4] Dodatkowe podświetlenie wnętrza
Witam Kolegów i Koleżnki...
Chciałbym podłączyć dodatkowe podświetlenie wnętrza w swoim aucie, chodzi mi głównie o lampki podświetlania miejsc na nogi. Lampki już mam, małe prostokątne pochodzące wprawdzie z Renault Megane ale są
Chciałbym podłączyć dodatkowe lampki do wiązki przewodów idących do lampki podsufitki, tak aby po otwarciu drzwi załączały się i gasły po zamknięciu. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć jak to podłączyć ?? Wiem że najprościej podłączyć się przy lampce u góry, ale nie chcę ciągnąć przewodów aż tak wysoko...
Dziękuje i pozdrawiam.
K.
Chciałbym podłączyć dodatkowe podświetlenie wnętrza w swoim aucie, chodzi mi głównie o lampki podświetlania miejsc na nogi. Lampki już mam, małe prostokątne pochodzące wprawdzie z Renault Megane ale są
Chciałbym podłączyć dodatkowe lampki do wiązki przewodów idących do lampki podsufitki, tak aby po otwarciu drzwi załączały się i gasły po zamknięciu. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć jak to podłączyć ?? Wiem że najprościej podłączyć się przy lampce u góry, ale nie chcę ciągnąć przewodów aż tak wysoko...
Dziękuje i pozdrawiam.
K.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 15:08 przez Krzysztof_Suliko [usunięt, łącznie zmieniany 1 raz.
A możesz napisac dokładnie jak to zrobić ?misiek440 pisze:zawsze można pociągnąć od czujnika otwarcie drzwi
[ Dodano: 2008-07-16, 15:25 ]
Pewnie podjade jak tylko pojde na urlop, bo narazie szaleństwo w pracy...Bondek pisze:jak chcesz to podjedź do mnie to obadamy
[ Dodano: 2008-07-16, 15:27 ]
Chyba że spotkamy się pod moim garażem i zrobimy mini spocik ...
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
jeśli chcesz aby podświetlanie działało podczas otwierania drzwi to wystarczy podpiąc sie pod kable idące do lampki przy dachu.z tego co pamiętam to przy lewym słupku idzie tylko kabel do lampli na podsufitce.wystarczy wpiąc sie w niego pod kierownicą.robiłem to u siebie ale nie powiem ci dokładnie jakiego koloru jest ten kabel...nie wiem dokładnie ale chyba jak zdejmiesz obicie słupka to powinienes zobaczyc ten kabel a jak nie to zdejmij pułke pod kierownicą i tam zobaczysz jaki kabel idzie do słupka i do lampki...