[B4 2.0 ABT] gdzie sie włącza swiatła długie?
[B4 2.0 ABT] gdzie sie włącza swiatła długie?
Kupiłem ostatnio audice i nie wiem jak włącza sie dlugie swiatła. Próbowałem ta małą manetka ale nic ...blindy sa a jak chce dlugie czyli chyba w przeciwna strone to swiatła mi gasną. co jeszcze trzeba włączyc ????
Ostatnio zmieniony 01 cze 2008, 09:43 przez marhiw, łącznie zmieniany 3 razy.
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Popraw proszę tytuł wątku zgodnie z zasadami: viewtopic.php?t=9608 bo będziemy się gniewać!
Jak się zaświecają to na 100% styki w pająku są zaśniedziałe i coś nie łączy
Z poduchą to jest o tyle komplikacji że trzeba uważać żeby nie zabłędzić kompa bo będziesz musiał kasować błąd i tylko wzrosną koszta. Najlepiej odepnij akumulator przed tym jak zaczniesz cokolwiek robić. A co do przeczyszczenia to proste musisz odkręcić kiere żeby dostac się do pająka i wtedy papierem ściernym lekko przeczyszczasz i najlepiej na końcu spirytusem dla odtłuszczenia skręcasz i ma grać.
Z poduchą to jest o tyle komplikacji że trzeba uważać żeby nie zabłędzić kompa bo będziesz musiał kasować błąd i tylko wzrosną koszta. Najlepiej odepnij akumulator przed tym jak zaczniesz cokolwiek robić. A co do przeczyszczenia to proste musisz odkręcić kiere żeby dostac się do pająka i wtedy papierem ściernym lekko przeczyszczasz i najlepiej na końcu spirytusem dla odtłuszczenia skręcasz i ma grać.