[B4] Halogeny w atrapie a'la Audi A4
[B4] Halogeny w atrapie a'la Audi A4
Witam mam pytanie od jakiego samochodu będą pasować takie halogeny jak na tym zdjęciu? Dodam że widziałem takie coś w B4 i bardzo mi się spodobało
poproszę jakieś linki z allegro albo inne namiary
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ja bym ci radził kupić halogeny w zderzak + np kierunki bo to o wiele lepiej wygląda.A co do tych w kratkę to jedynie ratuje cie jakaś samoróbka.Ja widziałem kiedyś u gościa takie halogeny: http://archi.inosak.org/db/item1818598715_1.html które zamontował właśnie w dolne kratki i wyciął w nich otwory na te halogeny tak że z daleka nie było widać czy to oryginał czy samoróbka.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2011, 20:55 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
problemu z podłączeniem nie ma.na forum wiele osób już to robiło więc jak byś już coś kombinował to wtedy ci podpowiemy co i jak.włącznik halogenów wygląda identycznie jak do tylnych tylko lampa która jest na nim narysowana idzie w dół.co do listew to popytaj na forum w dziale ogłoszenia bo wiem że kilka osób miało ostatnio na sprzedaż.koszt list kilkanaście zł + halogeny no i ja bym jeszcze dorzucił kierunki bo to już bliska droga to jakiś soczewek lub lamp zespolonych w przyszłości <ok>
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Re: [B4] Halogeny w atrapie a'la Audi A4
tylko koledzy... w tym miejscu w B4 jest ucho do linki holowniczejpok3r pisze:Witam mam pytanie od jakiego samochodu będą pasować takie halogeny jak na tym zdjęciu? Dodam że widziałem takie coś w B4 i bardzo mi się spodobało
Obrazek
- karolas123
- Forum Audi 80