Raczej tam łap nikt nie pchał... Ale wydaje mi się, ze to masz od tylnej wycieraczki.darkmaro pisze:czy po prostu u mnie ktoś coś dorobił?
[all] lampa soczewkowa
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Mam zagwozdke, u mnie pin w ktory powinienem przelozyc zolty jest juz zajety, ktos wie jak rozwiazac problem ?AUDI_A6 pisze:Tak jest
[url=http://images47.fotosik.pl/6/35f4ef24eadba21bm.jpg]Obrazek[/URL]
a tak być powinno żeby ksenon nie wyłączał się przy długich
[url=http://images47.fotosik.pl/6/4a56ff8fe7fbf0d5m.jpg]Obrazek[/URL]
Instalacja wytrzyma bez problemu bo mój kolega to już przerabiał.
-
- Forum Audi 80
a ja mam pytanie odnośnie samych lamp.
Hella podobno wypuściła lampy soczewkowe.
czy te lampy w środku, za szkłem mają jakieś oznaczenie?
pytaniem, ponieważ na stronie o rezowaniu jest temat, w którym koleś zrobił identyczne lampy jak te niby oryginalne kosztem dwa razy mniejszym.
szkło jest takie samo jak w lampie angielskiej.
przecież to można zrobić świetny interes, tylko czy są jakieś certyfikaty, które można zobaczyć po zakupie lamp? pytam, ponieważ jestem w trakcie kupna i boje się, że trafię na zrezowaną lampę
Hella podobno wypuściła lampy soczewkowe.
czy te lampy w środku, za szkłem mają jakieś oznaczenie?
pytaniem, ponieważ na stronie o rezowaniu jest temat, w którym koleś zrobił identyczne lampy jak te niby oryginalne kosztem dwa razy mniejszym.
szkło jest takie samo jak w lampie angielskiej.
przecież to można zrobić świetny interes, tylko czy są jakieś certyfikaty, które można zobaczyć po zakupie lamp? pytam, ponieważ jestem w trakcie kupna i boje się, że trafię na zrezowaną lampę
ok wszystko ładnie działa przełożyłem żółty zgodnie z waszymi radami na szczęście zmieścił się w miejsce razem z brązowym tak że nie musiałem niczego mostkować ani lutować wszystko łądnie świeci miejmy nadzieję że nic się nie spali a różnica jest kolosalna jak na drogowych świecą 4 żaróweczki niczym bmw:P hehe pozdro dla wszystkich klubowiczów:)