[B3 1.8 RU] Lampy HELLA
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szymku niestety nikt się nie pomylił. W lampach oryginalnych ciemnych przeciwmgielne były montowane w zderzaku. Ja zrobiłem u siebie przeciwmgielny w oryginalnym miejscu w blendzie, kupiłem żarówkę czerwoną i dałem odblask i świeci idealnie. Przegląd przeszło normalnie. A te obrysówki kupie sobie na dniach i zaczepię.SzymekB pisze:heh :mrgreen: no KLAKSON współczuje a co do tych odblaskóów to ja nie mam ani w lampach ani na zderzakach. Do lamp sie nie mogą przyczepic ale jest chyba jeden mankament ...... przynajmniej u mnie nie ma światła przeciwmgielnego, mam w zderzaku, co mnie bardzo denerwuje. Teraz to juz nie wiem czy ktoss sie pomylil z tym swiatłem czy co??
kolega Audi A6 ma takie https://audi80.pl/audi-80-b4-23e-ng- ... t16026.htm
zobacz zdjęcia z Listopada ( na tylnym zderzaku)
zobacz zdjęcia z Listopada ( na tylnym zderzaku)
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mylisz się, w czerwonej blendzie jest plastik odblaskowy co rozświetla światło. A w blendzie od tresser jest otwór zaślepiony i w środku jest zwykły biały plastik. Więc nie ma takiego efektu jak efekt na normalnych blendach z światłem przeciwmgielnymAfdi87 pisze:Przecież wystarczy sama czerwona żarówka i świeci jak w normalnej blendzie
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A po to, że każdy samochód dopuszczony do ruchu ma posiadać odblaski. Moje lampy czarne nie mają takowych i mogą sie już czepiać mnie psiaki. Dlatego jutro robię zakup i czepiam na zdesiajabko_nb pisze:panowie ale po co jakies odblaski na tym zderzaku skoro i tak przez caly rok mamy miec swiatla wlaczone .To nie rowery tylko samochody