Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B3/B4]Podświetlenie przycisku halogenów przednich

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rabbit
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B3/B4]Podświetlenie przycisku halogenów przednich

Post autor: rabbit » 25 mar 2007, 23:20

witajcie, niedawno pytałem o podświetlenie przycisku halogenów przednich, Są tam dwa podświetlenia dolne i górne dolne to duża żaróweczka od zielonego trójkąta a górna to mniejsza żaróweczko no i właśnie jest biała kup[iłem ją w sklepie i wymieniłem bo tamta była spalona i teraz świeci tyle że bardzo mocno i mocniej niż pozostałe przyciski na desce rozdzielczej a co ważne to zauważyłem że przycisk strasznie sie nagżał nienormalnie a pozostałe nie są nawet ciepłe no może poza awaryjnymi. Pomóżcie bo nie wiem teraz jaką tam wstawić żaróweczkę by byuło normalnie.Kupiłem i wsadziłem tam 2W takie maja w sklepach motoryzacyjnych.Jak ktoś może mi napisać kto ma halogenki przednie czy u niego też ten przycisk jest mocniej podświetlony i sie grzeje?Dzięki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 23:39 przez rabbit, łącznie zmieniany 1 raz.

Andrzejewicz

Post autor: Andrzejewicz » 25 mar 2007, 23:29

rabbit pisze:witajcie, niedawno pytałem o podświetlenie przycisku halogenów przednich, Są tam dwa podświetlenia dolne i górne dolne to duża żaróweczka od zielonego trójkąta a górna to mniejsza żaróweczko no i właśnie jest biała kup[iłem ją w sklepie i wymieniłem bo tamta była spalona i teraz świeci tyle że bardzo mocno i mocniej niż pozostałe przyciski na desce rozdzielczej a co ważne to zauważyłem że przycisk strasznie sie nagżał nienormalnie a pozostałe nie są nawet ciepłe no może poza awaryjnymi. Pomóżcie bo nie wiem teraz jaką tam wstawić żaróweczkę by byuło normalnie.Kupiłem i wsadziłem tam 2W takie maja w sklepach motoryzacyjnych.Jak ktoś może mi napisać kto ma halogenki przednie czy u niego też ten przycisk jest mocniej podświetlony i sie grzeje?Dzięki i pozdrawiam
Myślę że w zupełności wystarczy 1.2 W

R10Gaucho
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: R10Gaucho » 14 cze 2011, 22:59

Panowie, a powiedzcie jak sciagnac ten przycisk by wymienic zaroweczke?;>

Awatar użytkownika
MalyGlodek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MalyGlodek » 17 cze 2011, 22:16

Front przełącznika jak jest wyciśnięty ma 2 zatrzaski w postaci płaskich listków u góry i na dole tulei dociskowej, mówiąc po polsku na dole i u góry tej części frontu która chowa się do środka przycisku podczas wciskania ma zaczepy które trzeba wcisnąć żeby wyciągnąć front przycisku

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl