[B3/B4]Podświetlenie przycisku halogenów przednich
[B3/B4]Podświetlenie przycisku halogenów przednich
witajcie, niedawno pytałem o podświetlenie przycisku halogenów przednich, Są tam dwa podświetlenia dolne i górne dolne to duża żaróweczka od zielonego trójkąta a górna to mniejsza żaróweczko no i właśnie jest biała kup[iłem ją w sklepie i wymieniłem bo tamta była spalona i teraz świeci tyle że bardzo mocno i mocniej niż pozostałe przyciski na desce rozdzielczej a co ważne to zauważyłem że przycisk strasznie sie nagżał nienormalnie a pozostałe nie są nawet ciepłe no może poza awaryjnymi. Pomóżcie bo nie wiem teraz jaką tam wstawić żaróweczkę by byuło normalnie.Kupiłem i wsadziłem tam 2W takie maja w sklepach motoryzacyjnych.Jak ktoś może mi napisać kto ma halogenki przednie czy u niego też ten przycisk jest mocniej podświetlony i sie grzeje?Dzięki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 23:39 przez rabbit, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę że w zupełności wystarczy 1.2 Wrabbit pisze:witajcie, niedawno pytałem o podświetlenie przycisku halogenów przednich, Są tam dwa podświetlenia dolne i górne dolne to duża żaróweczka od zielonego trójkąta a górna to mniejsza żaróweczko no i właśnie jest biała kup[iłem ją w sklepie i wymieniłem bo tamta była spalona i teraz świeci tyle że bardzo mocno i mocniej niż pozostałe przyciski na desce rozdzielczej a co ważne to zauważyłem że przycisk strasznie sie nagżał nienormalnie a pozostałe nie są nawet ciepłe no może poza awaryjnymi. Pomóżcie bo nie wiem teraz jaką tam wstawić żaróweczkę by byuło normalnie.Kupiłem i wsadziłem tam 2W takie maja w sklepach motoryzacyjnych.Jak ktoś może mi napisać kto ma halogenki przednie czy u niego też ten przycisk jest mocniej podświetlony i sie grzeje?Dzięki i pozdrawiam
- MalyGlodek
- Forum Audi 80