[B4 all] Postojówki Philips BlueVision
[B4 all] Postojówki Philips BlueVision
Witam wszystkich dziś z braku zajęcia postanowiłem wymienić postojówki i podświetlenie tablicy rejestracyjnej na Philips BlueVision.
Efekt jest zadowalającyi następujący:
Postojówki:
Stare postojówki:
Po lewej stara, po prawej nowa:
Obie nówki:
Stare podświetlenie tablicy:
Po lewej stara po prawej nowa:
Obie nówki:
Efekt jest zadowalającyi następujący:
Postojówki:
Stare postojówki:
Po lewej stara, po prawej nowa:
Obie nówki:
Stare podświetlenie tablicy:
Po lewej stara po prawej nowa:
Obie nówki:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Zdecydowanie jest roznica miedzy zwyklymi a Philipsami..ale czy Twoje diody nie swieca w jakims odcieniu? Ja juz testowalem kilka kompletow i kazdy wpadał w jakis kolor..jak nie fioletowy to niebieski..a u mnie w soczewicach-odblysnik od postojowki malutki..kolor byl strasznie spotegowany i swiecilo to bardziej na niebiesko niz bialo..Solskier pisze:Róznica pomiedzy zwykłymi jest spora... ale sam kiedys mialem Blue Visiony i na próbe załozylem biale diody o szerokim kacie swiecenia, no i jak je załozyłem to Blue Visiony poszły w odstawke.
Po co porostu żeby ładnie wyglądało. Fajnie się prezentuje na biało a nie na żółto. A z przodu założyłem Osramy Night Breaker i te właśnie Philipsy i wygląda miodzio światła bielutkie i mocniejsze a nie takie żółte i nędzne.PiotrekG pisze:Postojówki spoko, ale po co lepiej podświetlać rejestrację :lol: :?:
Dziex za pozytywne odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2008, 14:56 przez Arczizioom, łącznie zmieniany 2 razy.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Również z tym miałem problem ( i również mam lampy zespolone ale zwykłe bez soczewek jednak postuj jest taki sam ) i po kupnie paru kompletów takich postojówek trafił sie jedne co swieci na biało... pare innych kompletów zachowywało sie dokładnie tak jak opisujesz jak nie wpadało w niebieski to w fioletowy kolor.zgredek27 pisze:Zdecydowanie jest roznica miedzy zwyklymi a Philipsami..ale czy Twoje diody nie swieca w jakims odcieniu? Ja juz testowalem kilka kompletow i kazdy wpadał w jakis kolor..jak nie fioletowy to niebieski..a u mnie w soczewicach-odblysnik od postojowki malutki..kolor byl strasznie spotegowany i swiecilo to bardziej na niebiesko niz bialo..Solskier pisze:Róznica pomiedzy zwykłymi jest spora... ale sam kiedys mialem Blue Visiony i na próbe załozylem biale diody o szerokim kacie swiecenia, no i jak je załozyłem to Blue Visiony poszły w odstawke.