[All] Problem z kierunkami
[All] Problem z kierunkami
Jest problem włączam lewy kierunek i jest ok jak włączam prawy jest źle bo migacz wariuje prawy tył jest ok a prawy przód nie działa. Żarówka jest ok przekaźnik przed chwilą sprawdziłem jest ok. Czy ma ktoś jakiś schemacik gdzie co idzie żeby nie szukać za dużo??
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
wiązki nie mógłbym pociągnąć zapomniałem że dalej by mnie wkurzało szybkie tykanie przy włączeniu prawego kierunkukolczu pisze:Nie ma takiej mozliwosci przy tak krotkiej odleglosciBadyl pisze:ale może być opóźnienie
problem rozwiązany okazało się że w żółtej kostce wypiął się kabel od kierunku (kostka znajduje się nad nogami kierowcy jest tam około 5 kostek w różnych kolorach szukamy żółtej)
mały UP...
Panowie, dziwna sprawa - jak dla mnie co prawda kierunkowskaz już mi miga ale trochę nie rozumie...
objawy miałem jak kolega wyżej - u mnie - prawa strona, kierunkowskaz z tyłu śmigał a przód nie...
zakładałem ostatnio centralny i przy podłączaniu sie do kostki - owej żółtej na samej górze(pod deską rzecz jasna) - nie wsadziłem do końca jednej końcówki - jak to dzisiaj dostrzegłem..
No ale teraz pytanie.. bo w tej zółtej kostce są 2 przewody do których się podłączam tak? Czyli strona L i P kierunkowskazu... - a podział na przód / tył jest gdzieś tam w wiązce...? W takim razie jak u licha tył świeci a przód nie?
Panowie, dziwna sprawa - jak dla mnie co prawda kierunkowskaz już mi miga ale trochę nie rozumie...
objawy miałem jak kolega wyżej - u mnie - prawa strona, kierunkowskaz z tyłu śmigał a przód nie...
zakładałem ostatnio centralny i przy podłączaniu sie do kostki - owej żółtej na samej górze(pod deską rzecz jasna) - nie wsadziłem do końca jednej końcówki - jak to dzisiaj dostrzegłem..
No ale teraz pytanie.. bo w tej zółtej kostce są 2 przewody do których się podłączam tak? Czyli strona L i P kierunkowskazu... - a podział na przód / tył jest gdzieś tam w wiązce...? W takim razie jak u licha tył świeci a przód nie?