problem ze sw.wstecznymi
-
- Forum Audi 80
problem ze sw.wstecznymi
witam mam problem ze swiatlami wstecznymi swieca na okretę nie wazne czy jedziesz do przodu czy nie ...padl czujnik/?? jak myslicie??
-
- Forum Audi 80
wsteczne
dobrze zbacze we wtorek jak to sprawy sie maja a koledzy moze montowal ktos czujnik temperatury do zegarów ??? mam zamiar pobawic sie z tym troche ringi wyswietlacz etc ... boje sie zeby nie uszkodzic zegarów i moze ktos ma jakies przydatne rady jak to zrobic bezpiecznie
[ Dodano: 2011-08-14, 08:27 ]
nie wytrzymałem do wtorku poszedłem grzebac dzisiaj znalazlem koskę koloru fioletowego wchodzi do skrzyni zaraz za filtrem oleju i jak zdejme ja to wsteczne znikaja wiażke ogladalem jest lekko sfatygowana ale jeszcze posłuzy troche czasu kostka jest na 5 pinów z tym ze czynne są tylko dwa czy to tez jest jakiś czujnik wstecznego??
[ Dodano: 2011-08-14, 08:27 ]
nie wytrzymałem do wtorku poszedłem grzebac dzisiaj znalazlem koskę koloru fioletowego wchodzi do skrzyni zaraz za filtrem oleju i jak zdejme ja to wsteczne znikaja wiażke ogladalem jest lekko sfatygowana ale jeszcze posłuzy troche czasu kostka jest na 5 pinów z tym ze czynne są tylko dwa czy to tez jest jakiś czujnik wstecznego??
-
- Forum Audi 80