[B3 1.9D] Przekaznik świateł
[B3 1.9D] Przekaznik świateł
Witam, mam problem z moją 80, ponieważ nie mogę znaleźć przekaźnika świateł, szukałem pod kierownicą oraz przy bezpiecznikach pod maską, jednak nie mogę trafić na przekaźnik świateł..
poszukaj bo bylo za kilka zlotówek kupujesz zwykle przekazniki światel i wpinasz je sobie przy wyjsciu przewodow z lamp wejdz w warsztat czyli zrób to sam temat byl poruszany masz opis fotki i szybko sobie cos akiego zrezasz za kilka groszy a efekt jest fajny tez bede to rezal poniewaz swiatla sąu mnie slabiutkie a wymiana zarówek na cuda roznego typu nic ci nie pomogąrav_rudy pisze:w takim razie jak mogę zwiększyć "moc" lamp przednich, bo mimo wymiany na Osram BlueVision, dalej mam wrażenie że to jeszcze nie to...
Zgadzam się z kolegą. Prędzej odbłyśniki się wypalą niż straty na przewodzie będą aż tak zauważalne. Ja wymieniłem całe lampy i świecą jak trzeba, też kombinowałem z żarówkami i pewnie na nie wydałem tyle co nowe lampy kosztowały (70zł/szt. na allegro i nie powiem że to szajs)papaj pisze:...pewnie beda wypalone odblysniki...