[80 B4] reflektor od anglika.
-
- Forum Audi 80
[80 B4] reflektor od anglika.
Witam. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy reflektory w wersji UK różnią się czymś więcej niż kloszem od wersji europejskiej? Mam reflektor do B4 właśnie od anglika i zastanawiam się czy wystarczy zmienić samo szkło, czy czeka mnie wymiana całego reflektora...
POZDRO
POZDRO
Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, 00:40 przez szymon4417, łącznie zmieniany 1 raz.
- bieniek1984
- Forum Audi 80
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Mariusz Anglia też jest w Europie :lol:
Sory za Joke nie mogłem się powstrzymać <ok>
A tak serio odbłyśniki da się przerobic mocując żarówki pod innym kątem(bedziesz musiał zrezygnować z elek.regulacji)to nie jest trudne ale jak mówię ponosisz w tym straty w regulacji. Wtedy wymiana kloszy załatwi sprawę i niebiescy nie będą się czepiać <ok>
Sory za Joke nie mogłem się powstrzymać <ok>
A tak serio odbłyśniki da się przerobic mocując żarówki pod innym kątem(bedziesz musiał zrezygnować z elek.regulacji)to nie jest trudne ale jak mówię ponosisz w tym straty w regulacji. Wtedy wymiana kloszy załatwi sprawę i niebiescy nie będą się czepiać <ok>
-
- Forum Audi 80
Róznicy w reflektorach gołym okiem nie widac i z policja na pewno nie bedzie problemów, ale przeciez to i tak nie jest najważniejsze bo na tych angielskich lampach prawie nic nie widać w nocy tragedia i nie życze nikomu jechać całej nocy z tymi świtałami.
Ja w swoich lampach wymieniłem szkła (mam lampy dzielone a nowe szkła no name-owej firmy kosztuja do 20zł/szt ) potem ustawialem wszystko na murze troche było kręcenia ale teraz naprawde dobrze sie jeździ chcociaż nie mam jeszcze zadnych dobrych żarówek tylko zamontowany przekaźnik (cały ten zabieg był juz dobrze opisany na forum)
Ja w swoich lampach wymieniłem szkła (mam lampy dzielone a nowe szkła no name-owej firmy kosztuja do 20zł/szt ) potem ustawialem wszystko na murze troche było kręcenia ale teraz naprawde dobrze sie jeździ chcociaż nie mam jeszcze zadnych dobrych żarówek tylko zamontowany przekaźnik (cały ten zabieg był juz dobrze opisany na forum)