[wszystkie] regulacja reflektorów
-
- Forum Audi 80
[wszystkie] regulacja reflektorów
silniczki regulacji reflektorów - Panowie mam pytanie: kupiłem po długim czasie poszukiwań komplet, niestety dotarł tylko jeden i nie działa, czy są mostkowane w jakiś sposób tak by działały tylko i wyłącznie razem?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
szczerze mowiac juz sie przybieram do niej i widzialem tam takie klamerki ale pewnie ona jest jeszcze sklejana, jest problem ja rozkleic.........kubik pisze:Może być uszkodzona zębatka w mechaniźmie ustawiania wysokości i raczej obstawiałbym na uszkodzenie mechaniczne. Wymontuj reflektor i rozbierz go na pewno znajdziesz przyczynę.
tez uwazam ze silniczek nie jest za sprzegniety z odblysnikiemn dlatego nic nie porusza sie
a czy mozesz wziasc kolege i zeby posluchal czy silniczek chodzi podczas przesuwania przelocznika a jezeli nie chodzi ci jedna strona wez zamien z druga tylko to sie wiaze z otwarciem lampy po to aby zasprzeglic silniczki do odblysnika
a czy mozesz wziasc kolege i zeby posluchal czy silniczek chodzi podczas przesuwania przelocznika a jezeli nie chodzi ci jedna strona wez zamien z druga tylko to sie wiaze z otwarciem lampy po to aby zasprzeglic silniczki do odblysnika
Witam Kolegów. Pozwolę sobie podłączyć się pod temacik, bo mam podobny problem. Polega on na tym, że silniczki nie reagują na na przesuwanie przełącznika w pełnym wymiarze. Pracują gdy przełącze z 0 na 1, ale z1 na 2 i 3 już nie. Zdarza się także tak, że po włączeniu świateł same z siebie przesuwają się kilka razy w górę i w dół i zatrzymują się w górnej pozycji. Co robić?
Witam.
Musze założyć do auta elektryczną regulacje świateł przednich. Takie polecenie dostałem od diagnosty który ustawiał mi ręcznie wysokość świecenia bi-xenonów. Moje pytanie jest następujące... czy do każdego zwykłego Hellowskiego reflektora da sie zamontować silniczki do regulacji? Czy odbłyśnik musi byc przestowowany do elektrycznej regulacji ?
Musze założyć do auta elektryczną regulacje świateł przednich. Takie polecenie dostałem od diagnosty który ustawiał mi ręcznie wysokość świecenia bi-xenonów. Moje pytanie jest następujące... czy do każdego zwykłego Hellowskiego reflektora da sie zamontować silniczki do regulacji? Czy odbłyśnik musi byc przestowowany do elektrycznej regulacji ?