Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 2.0E ABK] Swiatła dayline

bidzio1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bidzio1 » 17 sty 2011, 15:43

Szara80tkaTdi Rozumiem że może ci się nie podobać i dla ciebie to profanacja, ale o gustach się nie rozmawia.
Ważne że mi się podoba końcu to moje auto. A jeśli chodzi o stare lampy to się połamały przy kolizji jak mi nieostrożny Pan wjechał w tył i popchną mnie na auto stojące przede mną. po tym kupiłem zwykłe na h4 lecz zamiennik, lecz te się połamały przy montażu.

A tak dla jasności te lampy mam już około roku a udało mi się je kupić po bardzo okazyjnej cenie wiec się nawet nie zastanawiałem.

Co do tych co mam aktualnie to jakość tego plastiku nie jest aż taka tragiczna jak wszyscy mówią, mam te lampy już od dawna i nic się z nimi nie dzieje, a były już w piekarniku :-P i podgrzewane opalarką.

Co do stacji diagnostycznej to wiem jak się przeglądy odbywają na niektórych stacjach, ale uwierz mi na słowo ze na tej stacji co ustawiałem lampy auto jest naprawdę szczegółowo sprawdzane przy przeglądzie.

A co do xenonu to barwa 4300 jest zbliżona barwą do żarówek philipsa z serii np. X-treme Vision. (osobiście nie toleruje spawarek w lampach typu 8000k czy 10000k)
Jeździ w mojej okolicy corsa B z lampami clear (gładki klosz) i do tego ma Xenon 6000k na H4 Uwierz mi kolego ze jak byś go spotkał to sam z chęcią byś mu zabrał dowód.

Co do xenonu to trzeba to robić z głową, po to się kupuje Dobre soczewki z markowego auta żeby ludzi nie razić i robi się wszystko aby było dobrze, a trafi się taki ewenement co w zwykłą lampę ładuje i zadowolony z życia.
te lampy jak i inne podobne w sprzedaży to kicz
Może i masz racje ale teraz to można powiedzieć że moje to są dobry cukierek w kiczowatym opakowaniu bo w końcu środek jest włożony HELLA a to kicz nie jest.

A tak swoją drogą teraz Prawie wszystko jest produkowane w chinach i jest kicz ale też trafiają się dobre produkty.

Jeśli chodzi o silnik i stan techniczny auta to moje jest również w bardzo dobrym stanie, wszystko jest robione na bieżąco.

A co do kolizji jeśli będzie następna to ja mam w dupie ich odszkodowanie po ostatniej kolizji policzyli szkodę całkowitą i wypłacili 2000zł a to było ponad rok temu to teraz ile mi dają 1000zł??

Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl