świecące kierunkowskazy w czasie jazdy? kontrola policji?
-
- Forum Audi 80
świecące kierunkowskazy w czasie jazdy? kontrola policji?
Witam. Chciałem wiedziec jak to ma sie do prawa ze w niektorych autach po modach wlasnych lub amerykancach swieca sie kierunkowskazy jako postojówki? jak to ma sie do prawa i czy miał ktoś kontrole? Nie powiem bo bardzo mi sie podoba jak swieca i sam chetnie bym takie cos zamontowal. Ale jak to sie ma do uzywania kierunku w czasie jazdy?
pawel.1990, ja miałem tak przez 2 lata zrobione, i mimo dużo policji spotkanej na drodze, nigdy nie miałem z tym żadnego kłopotu, jak już to mi się doczepiali do tablicy rejestracyjnej na wymiarach US.
Jako że mój wraca do stanu seryjnego, w następnej Audiczce wrócę do tych migaczy z postojówkami US.
Ale wszystko zależy od tego, jakiego krawężnika spotkasz na drodze...
Jako że mój wraca do stanu seryjnego, w następnej Audiczce wrócę do tych migaczy z postojówkami US.
Ale wszystko zależy od tego, jakiego krawężnika spotkasz na drodze...
Miałem cos takiego u siebie.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 942777ee8e gdzies tam na forum powienien byc temat. Ogolnie nie mialem z tym klopotow jednie jak kolega wyzej napisal czesciej zwracali mi uwage na tablice z tyłu. W kierunkach mialem dwie zarowki jedna oryginalna taka jak powinna byc druga byla z boku wlutowana (rozwiecony ten plastik) ktory jest na tyle kierunku
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 942777ee8e gdzies tam na forum powienien byc temat. Ogolnie nie mialem z tym klopotow jednie jak kolega wyzej napisal czesciej zwracali mi uwage na tablice z tyłu. W kierunkach mialem dwie zarowki jedna oryginalna taka jak powinna byc druga byla z boku wlutowana (rozwiecony ten plastik) ktory jest na tyle kierunku
Tez o tym myslalem ale nie chcialem zeby az tak bardzo swieciły. Bo to o ile sie nie myle to takie same jak w swiatlach stop?G_DRAGON pisze:Ja miałem żarówkę dwuwłóknową 21/4WYattaman pisze: W kierunkach mialem dwie zarowki jedna oryginalna taka jak powinna byc druga byla z boku wlutowana (rozwiecony ten plastik) ktory jest na tyle kierunku