Autko kupione w połowie października, od tego czasu doprowadzam je do ładu i składu, ogarnąłem całą tylną klapę (brak podświetlenia tablicy i zwarcie między wstecznym a przeciwmgłowym) i kilka jeszcze pierdółek elektrycznych ale zostały mi dwa problemy z którymi nie potrafię się ogarnąć.
Pozycyjne czyli te które włącza się przełącznikiem od kierunków, raz działają a raz nie.
Postojowe, bo ustawieniu dźwigienki na postojowe uruchamiają się również światła mijania, mogę również wtedy przełączyć na drogowe.
Miał ktoś już takie cuda, przyznam szczerze że cuda w tylnej klapie to dzieło elektryka do którego poprzedni właściciel oddawał auto(elektryk podsumował zwarcie między wstecznym a przeciwmgłowym tekstem - to tak musi być), Car-Audio też montowane przez tego elektryka to też masakra ale na szczęście już ogarnąłem, klapę również ale boję się że te cuda z przednimi to też jego dzieło <buu>
[B3] Swirują pozycyjne, brak postojówek!
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Hmy, nie będzie to wina kostki stacyjki, bo to chyba ona odpowiada za te funkcję. Chyba że jest jeszcze jakiś przekaźnik. Generalnie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki nie powinieneś mieć możliwości włączenia świateł mijania, tym bardziej drogowych. W każdej z pozycji powinny być jedynie światła postojowe.