Witam, ostatnio przerwały mi się kable w klapie bagażnika, wiązka kabli do tylnych świateł, jako że samochod kupiłem z takim patentem ( na tasme izolacyjną ) a przewody są stare, chciałem wymienić na nowe i tutaj pojawia się pytanie jak to wyglądało w oryginale, był jakiś gumowy wąż na kable jak były poprowadzone?
[B4 ABT] Wiązka kabli tylnych
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
kable w ori szly na wierzchu, mialy tez takie rynienki i wazne aby mialy zapas na zagieciu, jak przymykasz klape zobacz czy niema tam za duzego zlalmania lub naprezenia, tam musi byc wszystko swobodne
jesli chcesz to reanimowac to kupujesz kabel 7-8 zyl, glosnikowy w jednym oplocie, tu grube kable niemusza byc, ja tak zrobilem jak mi sie skonczyly i teraz wyglada to jak ori, bo nawet w macie to dostalem, oczywiscie kable wychodza z klapy i wchodza w blotnik przez takie gumowe zaslepki
szczegolow ci juz wiecej nie napisze, bo poprostu juz wiecej niepamietam, tak dawno to robilem
jesli chcesz to reanimowac to kupujesz kabel 7-8 zyl, glosnikowy w jednym oplocie, tu grube kable niemusza byc, ja tak zrobilem jak mi sie skonczyly i teraz wyglada to jak ori, bo nawet w macie to dostalem, oczywiscie kable wychodza z klapy i wchodza w blotnik przez takie gumowe zaslepki
szczegolow ci juz wiecej nie napisze, bo poprostu juz wiecej niepamietam, tak dawno to robilem