witam, więc tak, radzę wszystkim bacznie uważać na Norberta ps. Small3r, otóż w moim wypadku miałem kilka udanych transakcji z klubowiczami zawsze wszystko tip top więc i temu panu zaufałem w ciemno i tak oto dałem się wyr... na 150zł niby nie wiele, ale mówimy tu o ludzkiej uczciwości i zasadach ale temu panu chyba ich brak, upominałem się, ostrzegałem że napiszę co myślę jak widać bez skutku :!: półtorej miesiąca i dwie wymówki i brak odzewu.
także ostrzegam innych - dużo mówi mało robi, tak to dla mnie wygląda
pozdro
UWAGA ! OSZUST ! --- Small3r
UWAGA ! OSZUST ! --- Small3r
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 11:55 przez _joker, łącznie zmieniany 3 razy.
otóż pan Norbert od dłuższego czasu nie ma chęci wpłacić pieniędzy na konto, wszytko było dogadane ja poszedłem mu na rękę że wymieniliśmy się felgami przed świętami a pieniądze miał wpłacić później i to było głupotą z mojej strony... szczerze mam gdzieś te pieniądze, nie będę się prosił, ale dobrego słowa o nim nie powiem :!:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
_joker, owszem taka była umowa. Felgi które dostałem były krzywe na rotorze całe. 70zł kosztowało od sztuki prostowanie, dodatkowo z jednej ciągle ucieka powietrze. I nie powiesz mi że o tym nie wiedziałeś. Nabijam 2.5 Bara a po 5 godzinach jest 1.9. Po obejrzeniu felgi, przy zewnętrznej stronie są dwie podłużne rysy przez które leci powietrze. Naprawa w profesionalnym zakładzie około 100zł.
Pieniądze raz przelałem, ale pomyliłem numery, i z jednej strony dobrze. Mogę nawet pokazać dokumentacje i fotki porobić. 3 raz jestem u wulkanizatora i gówno. Jedyna na co mogę pójść do jakaś minimalna dopłata, bo z moich dwóch felg na pewno nie leci powietrze.
Pieniądze raz przelałem, ale pomyliłem numery, i z jednej strony dobrze. Mogę nawet pokazać dokumentacje i fotki porobić. 3 raz jestem u wulkanizatora i gówno. Jedyna na co mogę pójść do jakaś minimalna dopłata, bo z moich dwóch felg na pewno nie leci powietrze.
to nie potrafisz prawdy powiedzieć :?: taki kozak z cb, brawo <ok> to że krawędzie które miały być zeszlifowane tokarz spierd.... to że felgi zapakowałeś porządnie a przyjechała dziurawa paczka bo strecha szkoda, co znaczy dobrze zapakowana felga widziałeś więc zbij z tonu, a Ty zwracasz mi za wyciąganie rantu :?: żal, więc ściśnij trochę bo chyba czegoś Ci brakuje...
też niestety zostałem oszukany przez tego gościa Small3r
całkowita olewka kasa poszła mu na konto 16 sierpnia za koło dojazdowe kwota nie wielka bo ponad 50zeta;/;/ po 2 tyg obudził się i odpisał ze miał sprawy prywatne etc i ze towar poszedł do tej pory na oczy nie widziałem :evil:
nie polecam krętacz oszust;/;/
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
całkowita olewka kasa poszła mu na konto 16 sierpnia za koło dojazdowe kwota nie wielka bo ponad 50zeta;/;/ po 2 tyg obudził się i odpisał ze miał sprawy prywatne etc i ze towar poszedł do tej pory na oczy nie widziałem :evil:
nie polecam krętacz oszust;/;/