[Coupe 2.6 V6] FELGI 17", PORSCHE edition, SPRZEDAM
Strasznie ślizgałem się w fotelu przy szybszej jeździe w zakrętach :roll: (chyba że tak tylko w Preludzie było :mrgreen:) Wolałbym już chyba zwykłą tapicerkę
8S3 - napisz jeszcze w jakim stanie silniczek jest I na co zwracałeś uwagę przy kupnie Coupejki Prędzej czy później też mnie to będzie czekać 8-)
8S3 - napisz jeszcze w jakim stanie silniczek jest I na co zwracałeś uwagę przy kupnie Coupejki Prędzej czy później też mnie to będzie czekać 8-)
Są kubełki i powiem Ci, że jest dobrze na zakrętach <ok> Ja szczerze mówiąc nie chciałem skóry, bo latem się nagrzewa od słońca ale zobaczę jak to będzie. Co do wyglądu to zawsze podobała mi się czarna skóra.
Co do silnika, to jestem zadowolony. Na szczęście po wymianie rozrządu. Trochę już jeżdżę, nie musiałem jeszcze oleju dolewać Coś więcej powiem po kilku miesiącach ekspoatacji
Jeśli chodzi o to, na co zwracałem uwagę przy kupnie, to raczej co w innych autkach, nie wiem szczerze mówiąc czy akurat Coupejki mają jakieś bolączki. Podobno uszczelniacze w drzwiach i bagażniku ale nie wypowiadam się bo sam czytałem tylko o tym na forum.
Powodzenia przy szukaniu. Oby więcej Coupe na drodze, bo to fajny widok :mrgreen:
Co do silnika, to jestem zadowolony. Na szczęście po wymianie rozrządu. Trochę już jeżdżę, nie musiałem jeszcze oleju dolewać Coś więcej powiem po kilku miesiącach ekspoatacji
Jeśli chodzi o to, na co zwracałem uwagę przy kupnie, to raczej co w innych autkach, nie wiem szczerze mówiąc czy akurat Coupejki mają jakieś bolączki. Podobno uszczelniacze w drzwiach i bagażniku ale nie wypowiadam się bo sam czytałem tylko o tym na forum.
Powodzenia przy szukaniu. Oby więcej Coupe na drodze, bo to fajny widok :mrgreen:
Prawdopodobnie już w połowie stycznia jadę do Niemiec na kilka dni i będę szukał tej jedynej :mrgreen: Zobaczymy co się trafi... Chce kupić w jak najlepszym stanie ale mam też wymagania co do wyposażenia itp. Będę poszukiwał ostatniego wypustu (95 rok), kolorek najlepiej srebrny lub czarny, mile widziane poduszki, klimatronik i komputer Mam nadzieję że do ogólnopolskiego zlotu zdarzę kupić Sory za małe OT :->
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A