No cóż, młodość nie wieczność.Jeszcze kilka lat temu spokojnie wypiłem 12 browarków i nic mi nie było a teraz 4-5 i w łebie się kreci a na drugi dzień głowa boli jak bym co najmniej litra wypił <ok>
geriatria - (Historia)
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
To zależy też co się pije 
Po wódce(dobrej, nie lewej) nigdy nie mam kaca. Ale po perfumach (tak nazywam wszelakiej maści Jaśki) to olaboga... :roll:
BTW.
W sklepach pojawiła się nowa Vodka - Amundsen. Jest to Stock klasy premium. Na sklepy rzucili pierwszy sort więc jeszcze nic przy niej nie kombinują, naprawdę polecam! Lekko schłodzona wchodzi bez przepitki.
Po wódce(dobrej, nie lewej) nigdy nie mam kaca. Ale po perfumach (tak nazywam wszelakiej maści Jaśki) to olaboga... :roll:
BTW.
W sklepach pojawiła się nowa Vodka - Amundsen. Jest to Stock klasy premium. Na sklepy rzucili pierwszy sort więc jeszcze nic przy niej nie kombinują, naprawdę polecam! Lekko schłodzona wchodzi bez przepitki.
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Nie ma nic lepszego od dobrego bimbru. ...
A kto pije ten wie jak wódki się zmieniają
Z początku dobre potem paliwo lotnicze.
Na szczęście można już robić na własne potrzeby. <ok>
Są tacy na forum co swój dom z działką mają i nie wiem tylko dlaczego trują się syfem ze sklepu... Albo kupują wędliny na święta itp. To łatwiejsze od przeróbki Boscha na pierburga <ok> ( bez aluzji G. ).
A kto pije ten wie jak wódki się zmieniają
Z początku dobre potem paliwo lotnicze.
Na szczęście można już robić na własne potrzeby. <ok>
Są tacy na forum co swój dom z działką mają i nie wiem tylko dlaczego trują się syfem ze sklepu... Albo kupują wędliny na święta itp. To łatwiejsze od przeróbki Boscha na pierburga <ok> ( bez aluzji G. ).
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Są 4 prawy:Francis1982 pisze:Nie ma nic lepszego od dobrego bimbru.
- cała prawda
- tylko prawda
- gówno prawda
- i odnośnie bimbru prawda :mrgreen:
Weź mnie nie denerwuj... Do naszego "zmajomego" ze Sosnowca 3 razy będę jechał :roll:Francis1982 pisze:od przeróbki Boscha na pierburga
Słoninka wędzona super sprawa! I niech się nikt nie boi o cholesterol. Taka swojska słonina mniej go podwyższa niż chipsy, hamburgery etc.PieterB pisze:i szyneczkę, boczuś i schabik swoje mam też, dziś świeżo wędzone
- Francis1982
- Forum Audi 80

- Kontakt: