[80 B3 1,8] by Glenio GERMAN STYLE(filmik str.22)
ziemor, znaczki na tylnej klapie były, ale pozbyłem się :mrgreen: założenie tego projektu to rasowy german(nisko, gładko i szeroko) :mrgreen:
borbet, soczewy oryginalnej do b3 jeszcze nie widziałem szczerze powiedziawszy tylko plastiki z allegro ewentualnie...będa ewentualnie zespolone z 90 + zderzak coupe
borbet, soczewy oryginalnej do b3 jeszcze nie widziałem szczerze powiedziawszy tylko plastiki z allegro ewentualnie...będa ewentualnie zespolone z 90 + zderzak coupe
chodziło mi o oryginalne soczewy z cabrio, koleś od którego kupiłem takie własnie lampki miał założone w B3 , tylko małe zmiana wtyczek i pasiGlenio pisze:borbet, soczewy oryginalnej do b3 jeszcze nie widziałem szczerze powiedziawszy tylko plastiki z allegro ewentualnie...będa ewentualnie zespolone z 90 + zderzak coupe
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
stage 1 - autko piękne, wymuskane - widać że dbasz o nią
stage 2 - przydymienie lamp... hmm osobiście wolałem "białe", teraz auto jest po prostu zbyt ciemne...
stage 3 winter - na tym zdjęciu dopiero widać rzeczywistą glebę tego autka... świetnie mam nadzieję, że nie pogubisz śrubek na polskich drogach zimą
pozdrawiam, autko naprawdę śliczne:)
stage 2 - przydymienie lamp... hmm osobiście wolałem "białe", teraz auto jest po prostu zbyt ciemne...
stage 3 winter - na tym zdjęciu dopiero widać rzeczywistą glebę tego autka... świetnie mam nadzieję, że nie pogubisz śrubek na polskich drogach zimą
pozdrawiam, autko naprawdę śliczne:)
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
heh ja po zmianie na seryjne -20 na zime też sobie to uświadomiłem/przekonałemGlenio pisze:ja już nie umiejeździć autami z seryjnym zawieszeniem musi być bliżej ziemi
Kupuj zderzak od duo i zakładaj zespolone, za takimi dymionymi nigdy jakoś nie przepadałem co innego soczewki w konwencji black <cieszy>
Autko już prezentuje sie świetnie, wierze że będzie jeszcze lepiej Pozdrawiam