[B4 80 ABK] Audi 80 ABK by Damian80b4ldz na SPRZEDAŻ
-
- Forum Audi 80
Tak, wpłacona już zaliczka i czekamy aż kolega ojca sfinalizuje zakup merca. Czyli A4 B6 2.5tdi 163km z ori przebiegiem 173kkm o ori lakierem na całym aucie, pełen klaser faktur, auto od kolegi który kupił je w salonie PL no i bardzo bogata wersja, brakuje jej chyba tylko czujników PDC i tempomatu. Miała być cytryna c5 dla ojca, ale najprawdopodobniej jedna która była warta uwagi poszła i wstępnie poszła już zaliczka za Audi
to jak już bedzie twoja to pochwal sie i pozostaje mi zyczyć ci bezawaryjności v6 tdi... zdrowej pompy vp44, dwumasu i sprzęgła, oraz nie lejących wtrysków inaczej z torbami cie puści. jeżeli ten przebieg jest ori to wszystko przed toba bo na ok 200 tyś przeważnie są wymiany...
jeździ fajnie bo miałem okazje śmigać taką dzwięk bardzo sympatyczny, goni strzałke też odpowiednio tylko to spalanie.... od 12-13 litrów w mieście zaczyna rozmowe...
ośka czy quattro?
jeździ fajnie bo miałem okazje śmigać taką dzwięk bardzo sympatyczny, goni strzałke też odpowiednio tylko to spalanie.... od 12-13 litrów w mieście zaczyna rozmowe...
ośka czy quattro?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
To zmieniaj bo serio 9-10l to norma jak masz dystans do pracy ok 15-20km, szczerze to pierwszy raz słyszę o 13l to już wolałbym kupić tą cytryne gdyby było takie spalanie. A co do awaryjności to miejmy nadzieję, że będzie się jakoś sprawowało. Wgl to pytałem specjalnie i sprzęgło było już wymieniane raz z dwumasa przy 140kkm, ponoć dwumas był jeszcze całkiem ale jak już robił to dwumas też zmienił. Turbo i wtryski chyba nie ruszone
popytaj poczytaj o spalaniu v6 tdi np malinowego lub chmielastego.... tez mi sie poczatkowo wydawało ze 9 litrów spalaja w mieście.... no chyba ze do 2000 tyś i zmiana biegów i latem bez klimy to i owszem 9 może 10...
Musisz pojeżdzić, polatac, poganiać wtedy mnije więcej obliczysz spalanie...
plus za manual , oska też dobra, masz tam abs, asr, esp i typ podobne więc z drogi nie wylecisz
zimy i tak już praktycznie nie mamy, jakieś tam epizody więc z mordki pedzone daje sobie spokojnie rade
Musisz pojeżdzić, polatac, poganiać wtedy mnije więcej obliczysz spalanie...
plus za manual , oska też dobra, masz tam abs, asr, esp i typ podobne więc z drogi nie wylecisz
zimy i tak już praktycznie nie mamy, jakieś tam epizody więc z mordki pedzone daje sobie spokojnie rade
-
- Forum Audi 80
9 litry w 2.5 v6 <ok> a to dobre na trasie przy stałej prędkości jest ciężko zejść poniżej siedmiu
U mnie w każdym 2.5 a miałem 3 auta z tym silnikiem i w quattro to średnie wychodziło 14l podkreślam średnie ( nogę mam trochę ciężką )
Pisze tylko po to żebyś nie miał złudzeń że spalanie będzie ci wychodziło 9l szczególnie w mieście
Pozdro :!:
U mnie w każdym 2.5 a miałem 3 auta z tym silnikiem i w quattro to średnie wychodziło 14l podkreślam średnie ( nogę mam trochę ciężką )
Pisze tylko po to żebyś nie miał złudzeń że spalanie będzie ci wychodziło 9l szczególnie w mieście
-
- Forum Audi 80
u mnie ojciec ma a6 c5 2.5 v6 150km i pali mu średnio około 8 litrów, dodam że więcej robi nią odcinki do pracy po 20kmDYZIO pisze:9 litry w 2.5 v6 <ok> a to dobre na trasie przy stałej prędkości jest ciężko zejść poniżej siedmiu
-
- Forum Audi 80