Audi B4 AVANT by OGr
Autko znowu w warsztacie. Wszystkie tuleje przedniej belki padły i przy okazji osłona przegubu do zrobienia.
Sprawdziłem dzisiaj grzanie fotela i faktycznie jak ustawiłem na max to po kilku minutach nie dałem rady wytrzymać Na 2 stopniu jeszcze grzało nieźle Niestety dalej nie znalazłem maty grzewczej na siedzisko i fotel pasażera dalej bez grzania Pożyjemy zobaczymy, może gdzieś znajdę Gadżet fajny ale klimatronik lepszy
Możliwe że wezmę się dzisiaj za modyfikacje podświetlenia radyjka
Sprawdziłem dzisiaj grzanie fotela i faktycznie jak ustawiłem na max to po kilku minutach nie dałem rady wytrzymać Na 2 stopniu jeszcze grzało nieźle Niestety dalej nie znalazłem maty grzewczej na siedzisko i fotel pasażera dalej bez grzania Pożyjemy zobaczymy, może gdzieś znajdę Gadżet fajny ale klimatronik lepszy
Możliwe że wezmę się dzisiaj za modyfikacje podświetlenia radyjka
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 23:11 przez OGr, łącznie zmieniany 1 raz.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Felgi bardzo ładne, gratuluję nie przetrzyj chociaż ich gdzieś, ja swoje dziś pierwszy raz zraniłem (ratowałem się przed ruskiem w białym busie który bez informowania nikogo postanił zjechac na mój pas <dynamit> ) ehh prawie łezkę uroniłem, zły byłem jak nigdy :evil: pamiętaj o zglebieniu No to teraz przyszła pewnie pora na dodatkowe zegary :mrgreen: Trzymaj tak dalej.
No właśnie muszę do niego przedzwonić czy to za komplet czy za same zegary. Do tego pewnie jeszcze tunel by się przydał pod zapalniczkę
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 23:13 przez OGr, łącznie zmieniany 2 razy.