Audi 80 B3 1.9D Yellow Bahama
Audi 80 B3 1.9D Yellow Bahama
Równo o północy zajechałem do domu szóstym B3 :mrgreen:
Końcówka roku 1990.
Z wyposażeniem tym razem zaszalałem - wspomaganie, centralny zamek, otwór na narty, regulacja świateł, halogieny, szyberdach i nieopadająca nigdzie podsufitka <ok>
Silnik bryka jak igła, całkiem żwawy w porównaniu do 1.6D, które kiedyś ujeżdżałem.
Zmielona skrzynia, a tak to nie spać, zwiedzać, zap****alać <ok>
Już mi się podoba jazda takim czymś.
Póki co:
07.04.2016r.
Końcówka roku 1990.
Z wyposażeniem tym razem zaszalałem - wspomaganie, centralny zamek, otwór na narty, regulacja świateł, halogieny, szyberdach i nieopadająca nigdzie podsufitka <ok>
Silnik bryka jak igła, całkiem żwawy w porównaniu do 1.6D, które kiedyś ujeżdżałem.
Zmielona skrzynia, a tak to nie spać, zwiedzać, zap****alać <ok>
Już mi się podoba jazda takim czymś.
Póki co:
07.04.2016r.
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2016, 18:36 przez Marcin_89, łącznie zmieniany 1 raz.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
07.04.2016r. kilka nowych zdjęć
Żółtek lata.
Oczywiście nie obyło się bez kilku napraw : skrzynia biegów AXC od B4 + sprzęgło LUK, przednie łożyska FAG, tarcze hamulcowe + klocki przód + lewy przód przewody hamulcowe, chłodnica, zbiorniczek wyrównawczy, tylne amortyzatory KAMOKA olejowe.
Na weekend lecą tylne łożyska i okładziny <ok>
A tak to kupiłem mu felgi Aero 14-stki, wrzuciłem skórzaną kierownicę, radio Kenwood. Na tylnej półce grają 4 głośniki MB Quartz (całość całkiem nieźle sobie radzi), zagości tam jeszcze roleta, ale jeszcze się nie zabrałem do jej montażu.
Żółtek lata.
Oczywiście nie obyło się bez kilku napraw : skrzynia biegów AXC od B4 + sprzęgło LUK, przednie łożyska FAG, tarcze hamulcowe + klocki przód + lewy przód przewody hamulcowe, chłodnica, zbiorniczek wyrównawczy, tylne amortyzatory KAMOKA olejowe.
Na weekend lecą tylne łożyska i okładziny <ok>
A tak to kupiłem mu felgi Aero 14-stki, wrzuciłem skórzaną kierownicę, radio Kenwood. Na tylnej półce grają 4 głośniki MB Quartz (całość całkiem nieźle sobie radzi), zagości tam jeszcze roleta, ale jeszcze się nie zabrałem do jej montażu.
-
- Forum Audi 80