[b4 2.8] bzi dupowoz
[b4 2.8] bzi dupowoz
Bzi malina przyjechala igla z za Koszalina . Dlugo szukany czarny sedan z prawdziwym silnikiem i jedynym dla mnie słusznym 2.8 . Auto miało tylko 1001 wlascicieli każdy dbal jak mogl niejeden sciagal to z przystanku lub rowu . Wypas jak przystalo na rok anno domini 1991 co wiec znalazłem :
- szyby cztery elektryczne porysowane ale sliczne
- ABS z funkcja on /off musialem to napisac szal ma... na ulicy
- zegary dodatkowe zawsze świeże zawsze zdrowe
- kierownice drzewniana wcale niezjechana
- sliskie tapicerki nie pamiętam jakie to nawet
- szybka naklejka na zegarach "S2" + 10 KM ale jak na nia paczam mysle ze z 15 będzie
- LPG MOC BLOSOW
- stożek warczy jak gotowany pierożek
- sprężyny czerwone zostaną niedługo wywalone
było tez aktywne audio ale wypadlo gdzies na zakrecie
przebieg 330 tysięcy taki na zegarach ale mysle ze z 500 tysi już nakrecil
cena zakupu igly 2tysiace pln
- szyby cztery elektryczne porysowane ale sliczne
- ABS z funkcja on /off musialem to napisac szal ma... na ulicy
- zegary dodatkowe zawsze świeże zawsze zdrowe
- kierownice drzewniana wcale niezjechana
- sliskie tapicerki nie pamiętam jakie to nawet
- szybka naklejka na zegarach "S2" + 10 KM ale jak na nia paczam mysle ze z 15 będzie
- LPG MOC BLOSOW
- stożek warczy jak gotowany pierożek
- sprężyny czerwone zostaną niedługo wywalone
było tez aktywne audio ale wypadlo gdzies na zakrecie
przebieg 330 tysięcy taki na zegarach ale mysle ze z 500 tysi już nakrecil
cena zakupu igly 2tysiace pln
Ostatnio zmieniony 02 sie 2016, 20:30 przez bzibzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
to aż taka lipa wkładać np -40mm na seryjny amortyzator ?
bo właśnie tak miałem zamiar zrobić u siebie. Wcześniej śmigałem mk2 na gwincie TA i była porażka. W audi chciałbym zachować chociaż troche komfortu ale chciałem też ciut usztywnić i miałem zamiar kupić amortyzatory kyba i do tego -60/40 albo coś takiego
bo właśnie tak miałem zamiar zrobić u siebie. Wcześniej śmigałem mk2 na gwincie TA i była porażka. W audi chciałbym zachować chociaż troche komfortu ale chciałem też ciut usztywnić i miałem zamiar kupić amortyzatory kyba i do tego -60/40 albo coś takiego
Nie mam doświadczenia w obniżaniu ,ale chyba compi ma w serii minus 30 tak jak i v6David2004 pisze:to aż taka lipa wkładać np -40mm na seryjny amortyzator ?