[B4 1z-zaczipowana]-update
[B4 1z-zaczipowana]-update
witam wszystkich!!
oto moja niunia. zdjęcia były robione jakieś 2 miesiące temu, jeszcze przed rejestracją, ale teraz jest równie ładna;)
jak dorwe cyfrówke to dodam jeszcze wnętrze
pozdro
Nowe fotki, wykresy i szerszy opis w innym wątku >>TUTAJ<<
oto moja niunia. zdjęcia były robione jakieś 2 miesiące temu, jeszcze przed rejestracją, ale teraz jest równie ładna;)
jak dorwe cyfrówke to dodam jeszcze wnętrze
pozdro
Nowe fotki, wykresy i szerszy opis w innym wątku >>TUTAJ<<
Ostatnio zmieniony 11 paź 2007, 12:10 przez PawelG, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
witam
[ Dodano: 2007-06-29, 20:07 ]
Dzisiaj stanąłem przed ciężkim wyborem - kupić zderzak S2 i zrobić audio, czy zawirusować silniczek. wybór padł na moc - jakoże na tym mi najbardziej zależy.
zainstalowałem program bazowy i jestem w trakcie testów - autko zyskało napewno w przedziale od2000rpm i moment trzyma się dłużej. mam nadzieję tylko że zdąże jeszcze shamować autko przed wtorkiem- bo wtrdy opuszczam kraków na całe wakacje. myślę też, że da rady jeszcze troszkę poprawić programik...
a na zderzaczek S2 też przyjdzie czas
[ Dodano: 2007-06-29, 20:06 ]
jak tylko będe miał wykresiki to wrzucę :mrgreen:
[ Dodano: 2007-06-29, 20:07 ]
Dzisiaj stanąłem przed ciężkim wyborem - kupić zderzak S2 i zrobić audio, czy zawirusować silniczek. wybór padł na moc - jakoże na tym mi najbardziej zależy.
zainstalowałem program bazowy i jestem w trakcie testów - autko zyskało napewno w przedziale od2000rpm i moment trzyma się dłużej. mam nadzieję tylko że zdąże jeszcze shamować autko przed wtorkiem- bo wtrdy opuszczam kraków na całe wakacje. myślę też, że da rady jeszcze troszkę poprawić programik...
a na zderzaczek S2 też przyjdzie czas
[ Dodano: 2007-06-29, 20:06 ]
jak tylko będe miał wykresiki to wrzucę :mrgreen: