Spryciula BI wrzucił do ABK..ale to musi śmigać 8-)MIODEK pisze:Chyba wie - zobacz na kratkę w zderzaku , mocowanie
Moje Audi Biturbo Quattro CUDO! Warte obejrzenia
Miałem taką wene i sobie tak troche porobiłem z autem mi sie podoba każdy ma inny gust ja mam akurat takinitro20 pisze:No no kozak :shock: :shock: :shock:
Skąd wziął sie pomysł i co autor miał na mśli środek wyczes :roll:
[ Dodano: 2007-12-28, 20:28 ]
ale jakie przepisy? auto przeszło badania tech. i jest w pełni sprawnewilu8 pisze:No hmm zatkało mnie niewiem co powiedziec , napewno nie to nie możliwe , przecież to jest niezgodne z prawem , napewno prawo musie tego zabraniać, :cry: brak słów mi
[ Dodano: 2007-12-28, 20:30 ]
Nie rozumie cię o co ci chodzi, każdy ma swój gust mi się podobaBastek pisze:Edziu, nic osobistego, ale jakbym cię spotkał w tym samochodzie, to bym ci mordę sklepał :evil:
to musi strasznie przeszkadzac i rozpraszać w czasie jazdy , no i te dziwne zeczy na przodzie auta mogą pokaleczyc człowieka w przypadku kolizi nie wspomne co sie stanie z tym w kabinie jak bedzie po tym wyglądał kierowca ,ogólnie uwazam że to zagrza kierowcy i ludzio mogacym mieć kontakt z tym pojazdemEdziu40 pisze: [ Dodano: 2007-12-28, 20:28 ]
wilu8 napisał/a:
No hmm zatkało mnie niewiem co powiedziec , napewno nie to nie możliwe , przecież to jest niezgodne z prawem , napewno prawo musie tego zabraniać, brak słów mi
ale jakie przepisy? auto przeszło badania tech. i jest w pełni sprawne
[ Dodano: 2007-12-28, 20:30 ]
- Brylantoos
- Forum Audi 80
Na bloku silnika jest napisane ABK chyba tam można zczytać kod...Kupiłem niedawno ten samochód i jest na masce z tyłu napisane 24V a biturbo na silniku i diesel wiem bo leję olej napędowy dystrybutor pasuje do wlewu więc jest ok.zgredek27 pisze:Edziu a mnie nurtuje dalej to samo... jak zrobiłes BIturbo w ABK? Prosze Cie opisz mi to..
PS.wlasnie zauwazyłem w ABK DIESEL
ale quattro to chyba ono nie jest choć też ma w środku taką naklejkę i nią sie sugerowałemzgredek27 pisze:Dokładnie ale nakręcam dalej...też chce biturbo w dieslu B3 i quattro :mrgreen:ahahahahhahahahaaahhahahahaha prowokacja jak nic.Ale i tak sie grubo usmialem.Pozdro
[ Dodano: 2007-12-28, 21:02 ]
Nie wiem gdzie tak przerabiają ja ją kupiłem niedawnoMetal pisze:kur**** normalnie spadłem z krzesła i sie popłakałem :mrgreen: gdzie tak przerabiaja bo sam sobie tak zrobie :evil:
Lepiej wywal te zdjecia jak nie chcesz być bardziej zjechany <lol2>