jest dopuszczone do ruchu bo byłem ostatnio na przeglądzie (tylko pousuwałem trochę gadżetów ze środka żeby nie było problemu). mam wszystko sprawne. Wkrótce jadę na hamownię bo bede zakładał chipakyjo pisze:za te naklejki i pierdoły to chyba ze 100KM zyskał :mrgreen:
niemożliwe że to auto jest dopuszczone do ruchu drogowego :shock:
Moje Audi Biturbo Quattro CUDO! Warte obejrzenia
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Re: Moje Audi Biturbo Quattro CUDO! Warte obejrzenia
O rzesz w morde :shock: Edziu, powiedz proszę że to jest fotomontaż, bo naprawdę próbuję Cię zrozumieć, ale nie potrafię!Edziu40 pisze:Witam oto fotki mojego auta, mam nadzieje że będą sie podobać bo mi bardzo. Co o nim sądzicie??? Pozdrawiam wszystkich klubowiczów AUDI. Wkrótce więcej zdjęć
Re: Moje Audi Biturbo Quattro CUDO! Warte obejrzenia
Nie to nie fotomontaż takie auto mamIC69 pisze:O rzesz w morde :shock: Edziu, powiedz proszę że to jest fotomontaż, bo naprawdę próbuję Cię zrozumieć, ale nie potrafię!Edziu40 pisze:Witam oto fotki mojego auta, mam nadzieje że będą sie podobać bo mi bardzo. Co o nim sądzicie??? Pozdrawiam wszystkich klubowiczów AUDI. Wkrótce więcej zdjęć
panowie juz po raz którys piszę że jest to klub, strona i forum audi 80 więc nie bardzo rozumiem o co się rozchodzi?pecet pisze:pan edziu robi sobie jaja, a co niektórzy chyba za bardzo biorą to na poważnie, ja bym proponował zamknąc i skasować ten temat bo wstyd
pozdrawiam
[ Dodano: 2007-12-28, 21:31 ]
naklejka już zamowiona przez allegro ale wiem że to nie bedzie to samo więc jednak bede się musiał przejechać zobacze co mi powiedzą spece czy do takiej mocy można jeszcze dołozyć więcej..8S3 pisze:Edziu, po co Ci jechać na hamownie i zakładać chip ? Załóż naklejkę "chip" na klapie i gotowe <ok>
P.S.
widzę, że kolega chce rozruszać trochę to nasze forum hehe... W końcu dawno nie było tak żywej i licznej reakcji
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
8S3, nie pamiętasz hot road
viewtopic.php?t=7851&highlight=hot+road
a specjalnie dla Edziu40, link może cię coś zainspiruje8S3 pisze:widzę, że kolega chce rozruszać trochę to nasze forum hehe... W końcu dawno nie było tak żywej i licznej reakcji
viewtopic.php?t=7851&highlight=hot+road
A Kolega butle z gazem posiada ?Edziu40 pisze:Na bloku silnika jest napisane ABK chyba tam można zczytać kod...Kupiłem niedawno ten samochód i jest na masce z tyłu napisane 24V a biturbo na silniku i diesel wiem bo leję olej napędowy dystrybutor pasuje do wlewu więc jest ok.zgredek27 pisze:Edziu a mnie nurtuje dalej to samo... jak zrobiłes BIturbo w ABK? Prosze Cie opisz mi to..
PS.wlasnie zauwazyłem w ABK DIESEL
nie posiadam gazu bo nie uznajeMIODEK pisze:A Kolega butle z gazem posiada ?Edziu40 pisze:Na bloku silnika jest napisane ABK chyba tam można zczytać kod...Kupiłem niedawno ten samochód i jest na masce z tyłu napisane 24V a biturbo na silniku i diesel wiem bo leję olej napędowy dystrybutor pasuje do wlewu więc jest ok.zgredek27 pisze:Edziu a mnie nurtuje dalej to samo... jak zrobiłes BIturbo w ABK? Prosze Cie opisz mi to..
PS.wlasnie zauwazyłem w ABK DIESEL